reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
ja bede chyba potrzebowala wozka bo jak do zloba pieszo bede miala isc to z pol godziny wczesniej trza by wyjsc = pol godziny wczesniej wstac - na to sie nie zgadzam :no:

Tomek już chodzi sam ale na dalsze spacery to wózkiem jedziemy ,jak koło domu to na nozkach.
W zimie nie wiem jak to będzie ale oby był snieg bo sanki planuje już kupic tylko nie wiem jakie więc bardzo Was prosze te które mają niech pokażą i opinie wystawia.Myślałam nad takimi sankami ze śpiworkiem oparciem,nie znam się to nie wiem na co jeszcze zwrócić uwage przy zakupie.....

Malinko jakie Ty zimowe zakupy już planujesz! ja tam jeszcze liczę na lato:)
my na razie parasolką śmigamy na spacerki, nie wiem jak to jesienią i zimą będzie, bo wózek ma co prawda cieplutki śpiworek i dodatkowy ciepły materacyk, ale budka jest taka cienka, letnia; mam jeszcze drugi na pompowanych kołach, no ale to już waga nie ta i nie wiem czy będzie mi się chciało go targać;

Poza tym z moją pszczółką chodzimy na spacerki bez wózka :-). Jak trzeba gdzieś dalej to auto i dalej bez wózia :-).
Naprawdę?? :szok:
Mój Adrianek na razie nie chodzi więc jeździmy ale tak się właśnie ostatnio zastanawiałam kiedy mniej więcej będzie można bez wózka z dzieckiem wychodzić?? :-)
Ostatnio na podwórku spotkałam babkę która była z 3 letnim synkiem i wiozła go w spacerówce x landera :szok::szok::szok:

reklama
Do góry