reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
No własnie Baska moja też kierunek cały czas inny niż mamusia i sie nie da wytłumaczyć a jeszcze jak ide po nią to ucieka ba nawet powiedziałabym wieje
MALINKA2109
Fanka BB :)
Tomek już chodzi sam ale na dalsze spacery to wózkiem jedziemy ,jak koło domu to na nozkach.
W zimie nie wiem jak to będzie ale oby był snieg bo sanki planuje już kupic tylko nie wiem jakie więc bardzo Was prosze te które mają niech pokażą i opinie wystawia.Myślałam nad takimi sankami ze śpiworkiem oparciem,nie znam się to nie wiem na co jeszcze zwrócić uwage przy zakupie.....
W zimie nie wiem jak to będzie ale oby był snieg bo sanki planuje już kupic tylko nie wiem jakie więc bardzo Was prosze te które mają niech pokażą i opinie wystawia.Myślałam nad takimi sankami ze śpiworkiem oparciem,nie znam się to nie wiem na co jeszcze zwrócić uwage przy zakupie.....
andariel
mama super dwójki :]
Malinko jakie Ty zimowe zakupy już planujesz! ja tam jeszcze liczę na lato
my na razie parasolką śmigamy na spacerki, nie wiem jak to jesienią i zimą będzie, bo wózek ma co prawda cieplutki śpiworek i dodatkowy ciepły materacyk, ale budka jest taka cienka, letnia; mam jeszcze drugi na pompowanych kołach, no ale to już waga nie ta i nie wiem czy będzie mi się chciało go targać;
my na razie parasolką śmigamy na spacerki, nie wiem jak to jesienią i zimą będzie, bo wózek ma co prawda cieplutki śpiworek i dodatkowy ciepły materacyk, ale budka jest taka cienka, letnia; mam jeszcze drugi na pompowanych kołach, no ale to już waga nie ta i nie wiem czy będzie mi się chciało go targać;
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ponoć po 10 wrzesnia ma byc nawet 27 stopni więc o sankach ani mru mru bo zime bedziem wywoływać...
_karincia_
Fanka BB :)
Naprawdę??Poza tym z moją pszczółką chodzimy na spacerki bez wózka :-). Jak trzeba gdzieś dalej to auto i dalej bez wózia :-).
Mój Adrianek na razie nie chodzi więc jeździmy ale tak się właśnie ostatnio zastanawiałam kiedy mniej więcej będzie można bez wózka z dzieckiem wychodzić?? :-)
Ostatnio na podwórku spotkałam babkę która była z 3 letnim synkiem i wiozła go w spacerówce x landera
basia1807
mama trzech skarbów
moja nosi 20
buty na wesele kupilam w CCC... atak zalezy... bo mam tu pare sklepow z butami i maja przystepne ceny i bardzo ladne buty
buty na wesele kupilam w CCC... atak zalezy... bo mam tu pare sklepow z butami i maja przystepne ceny i bardzo ladne buty
reklama
basia1807
mama trzech skarbów
chcialam zapytac czy sa gumowce na takie maluszki?
bo moja drepta a pogoda rozna
bo moja drepta a pogoda rozna