reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
ja takie cóś kupiłam
grip buty geox - półbuty były jeszcze różowe ale ja juz za róż podziekuje.Były w promocji po 74 zł

A te wczesniejsze to te były niestety juz wyrosła z nich bo je kupiłam z początkiem kwietnia
http://www.deichmann.pl/site/pl/catalog.php?brand=43&category=0060157100000551&product=969839

Mamy też z tej firmy sandałki
http://www.deichmann.pl/site/pl/catalog.php?brand=43&category=0060157100000551&product=993857
Tez jestem zadowolona bo stopa sie nie poci wcale

Ostatnia edycja:
Iza ja kupiłam Gabrysi buciki w CCC za 39,99zł firmy gufo : Kolekcja Gufo wiosna-lato 2009 marki CCC, Obuwie dziecice > Kolekcja Gufo wiosna-lato 2009 marki CCC
tylko my mamy czarno-różowe, choć białe by mi bardziej do wszystkiego pasowały ale nie było już wyboru bo się przerzucają na jesienno-zimową kolekcję. No i Gabi ma wysokie podbicie więc nie każdy bucik jej pasował. Ale do tych bucików będę miała na prawdę sentyment i ich nie wyrzucę choćby nie wiem co. W końcu w nich zaczęła chodzić;)

A do latania mamy takie trampki za 20zł Walky ale nie mogę ich w necie znaleźć. Świetnie się je zakłada, ale mają nieusztywnianą zapiętkę i nóżki jej się strasznie pocą. Ale za to może w nich chodzić wszędzie bo kosztowały tylko 15,99zł i kupiłam je w sklepie Ray czy Rey.

Ostatnia edycja:
fajne te buciki, choć jak byłam w CCC to nie rzuciły mi się w oczy, muszę jeszcze raz tam pójść ;)
a my do latania też mamy takie zwykłe trampki walky z CCC za 15,99 :D tylko, że te "naklejki" się odklejają :(

reklama
Do góry