reklama
trochę za późno ale mam nadzieję że się wam jeszcze przyda są tu testy fotelików www.fotelik.info | Facebook i jeszcze jedna z tabelą z i ocenami fotelików fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa
A dziewczyny pamietacie, kiedys były takie siatki na wózki do zakupów...tak jak na tym zjeciu KETTLER Herlag laska parasolka wózek spacerowy (1014214869) - motoAllegro czy teraz tez cos takiego mozna kupic? normalnie az mi sie stare czasy przypomniały jak moja mama woziła mojego braciszka w wózku hehehe
Bo jak kupie wózek - parasolke, to pewnie tam bedzie mały kosz na zakupy i takie cos by mi sie przydało, bo ja mam zawsze tak załadowany ten mój wozek ze jak wielbłąd ide
Takie siatki widziałam w Tesco na dziale dziecięcym
izabela...
Fanka BB :)
dziewczyny pomóżcie
czy te jeździki mają jakąś blokadę kółek czy jakiś spowalniacz, żeby dziecko tak szybko nie leciało z tym jeździkiem (nie wiem czy mnie rozumiecie) CHICCO 2010 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ 2w1_PROMOCJA (1114588730) - Aukcje internetowe Allegro i CHODZIK PCHACZ ODPYCHACZ Playskool HASBRO NOWOŚĆ (1119294077) - Aukcje internetowe Allegro?
ma może któraś z was doświadczenie z tym rowerkiem ROWEREK DLA DZIECI TRÓJKOŁOWY HIT 2010 4 KOLORY (1099134298) - Aukcje internetowe Allegro albo wózko-pchaczem http://www.allegro.pl/item1098629709_fisher_price_wozek_pchacz_chodzik_kurier.html?
czy te jeździki mają jakąś blokadę kółek czy jakiś spowalniacz, żeby dziecko tak szybko nie leciało z tym jeździkiem (nie wiem czy mnie rozumiecie) CHICCO 2010 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ 2w1_PROMOCJA (1114588730) - Aukcje internetowe Allegro i CHODZIK PCHACZ ODPYCHACZ Playskool HASBRO NOWOŚĆ (1119294077) - Aukcje internetowe Allegro?
ma może któraś z was doświadczenie z tym rowerkiem ROWEREK DLA DZIECI TRÓJKOŁOWY HIT 2010 4 KOLORY (1099134298) - Aukcje internetowe Allegro albo wózko-pchaczem http://www.allegro.pl/item1098629709_fisher_price_wozek_pchacz_chodzik_kurier.html?
Ostatnia edycja:
Kod:
No dla mnie to jest rowerek dla znacznie starszych dziciaczków, a mnie zależało jednak na tym, żeby jeszcze tego lata z Młodym poszaleć :-)
zdecydowaliśmy się zatem na cosik takiego, w dodatku w promocyjnej cenie
SMOBY ROWEREK TROJKOLOWY 444140 / 444141 + TORBA ! (1100410141) - Aukcje internetowe Allegro
Jak tylko go wypróbujemy, to napiszę czy zdał egzamin
my mamy takiego pchacza VTECH i ten nie ma żadnych spowalniaczy ale kółka są tak zamocowane że dziecko nie da rady go rozpędzić a wszystkie pchacze są chyba podobnie zrobione Zobacz załącznik 263678
izabela :-) pchacz Chicco ma hamulce przy tylnych kółkach... ale to raczej nie a spowalniacze... maja tylko unieruchomic pchacza jak dziecko bawi sie sorterem... pchacza nie bardzo sie za to da ciągnąć do tyłu...tak jakas blokada jest bo do przodu ładnie idzie a w tył sie jakby zacinal....
innych cudów nie mialam więc sie nie wypowiadam...
izabela...
Izabela, Tomek miał ma roczek dostać taki rowerek, ale jednak zrezygnowalismy. zauważ, pod jakim kątem jest ustawione siedzisko, szczególnie oparcie. Dziecko przyjmuje w nim pozycje półleżącą, a nasze dzieci to by pewnie nawet rączkami nie mogły do kierownicy dosięgnąć chcąc się opierać jednocześnieKod:
No dla mnie to jest rowerek dla znacznie starszych dziciaczków, a mnie zależało jednak na tym, żeby jeszcze tego lata z Młodym poszaleć :-)
zdecydowaliśmy się zatem na cosik takiego, w dodatku w promocyjnej cenie
SMOBY ROWEREK TROJKOLOWY 444140 / 444141 + TORBA ! (1100410141) - Aukcje internetowe Allegro
Jak tylko go wypróbujemy, to napiszę czy zdał egzamin
nie do końca się z tobą zgodzę, bo sadzałam dzisiaj Maję w takim rowerku i sięgała spokojnie do kierownicy, może jedynie plecki nie przylegały idealnie do oparcia ;-)
izabela...
też zauważyłam ten hamulec ;-) tylko, że próbowała dzisiaj Maja pchacza właśnie tego z chicco i szedł wolniej od tego z fisher price, więc się zastanawiam o co kaman??? o ten z fishera Fisher Price INTERAKTYWNY CHODZIK PCHACZ 2w1 K9875 (1114887586) - Aukcje internetowe Allegro jakoś nie przemówił do mnie ten pchacz...izabela :-) pchacz Chicco ma hamulce przy tylnych kółkach... ale to raczej nie a spowalniacze... maja tylko unieruchomic pchacza jak dziecko bawi sie sorterem... pchacza nie bardzo sie za to da ciągnąć do tyłu...tak jakas blokada jest bo do przodu ładnie idzie a w tył sie jakby zacinal....
reklama
Dzięki dziewczyny za te siatki - ja tez późiej zapytałam google i dostałam sporo propozycji siatek
Jakos tak w emoocjachna szybko posta napisałam niesprawdzając - bo kompletnie zapomniałam o tej pomocy do wózka...po prostu takie moje młodzieńcze lata mi się przypomniały
Izabela, a co do pchaczy to my mamy tego z Playskol`a i jest ok - Mała tak popindala na nim że tylko trzeba zabawki porozrzucane po podłodze przesuwac w biegu, naprawde zasuwa aż się kurzy. A pamietam jej pierwsze kroczki to normalnei 3 zrobiła i tak jej się nogi trzęsły i tak krzywo - zabawnie to wyglądałoTyle ze my mamy chyba starsza wersje tego co pokazałas na allegro bo ja kupiłam uzywanego. Tzn. funkcje są te same tylko kolorki inne. U nas Ala jeździ raczej po płytkach i panelach i wszystko spoko z kółkami. Po dywanie nie da rady jeździc, tzn. z wielkim trudem ale to takie straaaasznie włochaty z frędzlami itd.
A dodam jeszcze że jak sobie tam pyka tymi pierdułkami z przodu pchacza to raczej robi to na klęczka, więc nie napiera tak silnie na niego i się nie przesuwa, ale nawet jesli troche jej sie posunął bo stała przy nim z przodu to nic się takiego złego nei dzieje - dziecko juz potrafi tak równowage utrzymac ze siadzie sobie na pupcie delikatnie i luzik
Jakos tak w emoocjachna szybko posta napisałam niesprawdzając - bo kompletnie zapomniałam o tej pomocy do wózka...po prostu takie moje młodzieńcze lata mi się przypomniały
Izabela, a co do pchaczy to my mamy tego z Playskol`a i jest ok - Mała tak popindala na nim że tylko trzeba zabawki porozrzucane po podłodze przesuwac w biegu, naprawde zasuwa aż się kurzy. A pamietam jej pierwsze kroczki to normalnei 3 zrobiła i tak jej się nogi trzęsły i tak krzywo - zabawnie to wyglądałoTyle ze my mamy chyba starsza wersje tego co pokazałas na allegro bo ja kupiłam uzywanego. Tzn. funkcje są te same tylko kolorki inne. U nas Ala jeździ raczej po płytkach i panelach i wszystko spoko z kółkami. Po dywanie nie da rady jeździc, tzn. z wielkim trudem ale to takie straaaasznie włochaty z frędzlami itd.
A dodam jeszcze że jak sobie tam pyka tymi pierdułkami z przodu pchacza to raczej robi to na klęczka, więc nie napiera tak silnie na niego i się nie przesuwa, ale nawet jesli troche jej sie posunął bo stała przy nim z przodu to nic się takiego złego nei dzieje - dziecko juz potrafi tak równowage utrzymac ze siadzie sobie na pupcie delikatnie i luzik
Ostatnia edycja: