reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

wszystkie pajacyki mam rozpinane na całej długości, innych nawet nie widziałam; za to moje śpioszki - zauważyłam niedawno (cóż za bystrość) nie są rozpinane w kroku:baffled:
Ja tez nawet nie wiedziałam że sa pajace zakładane przez głowę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A co do śpioszków to ja też chyba z 2 pary mam nie rozpinane w kroku :baffled:

reklama
mitemil niekoniecznie:)
moja królewna potrafi zmienić ubranko kilka razy dziennie a są one malutkie trochę ich trzeba żeby pralkę napełnić choć w połowie po prostu nie będziesz prać codziennie;p

Koleżance malutka często ulewała, więc też przebierała ją pare razy w ciągu dnia. Poza tym według usg malutka ma niewiele ponad 2 i pół kg, więc po cichu licze, że nie za szybko wyrośnie z rozmiaru 56,62 :-)

wszystkie pajacyki mam rozpinane na całej długości, innych nawet nie widziałam; za to moje śpioszki - zauważyłam niedawno (cóż za bystrość) nie są rozpinane w kroku:baffled:

Wiele mam nielubi pajacyków nierozpinanych w kroku. Obawiam się, że i Ty możesz się do nich zaliczać. Dlatego ja zwracałam na to uwagę.

dziewczyny, które już urodziły-ile razy przebierałyście dziennie wasze dzieciaczki w szpitalu? zastanawiam się, czy starczy mi ubranek, które spakowałam :baffled: zawsze mąż może oczywiście dowieźć...

mój mały nie ulewał więc nie miałam z nim akurat problemów z ubrankami - no bo jak nie przesiusiał i nie ulał (a właśnie na początku takich problemów nie było) no to przecież nawet po całym dniu ubranko było czyciutkie - bez sensu prac...ja spakowałam 3 zestawy plus na wyjscie a w razie czego mi doniosą...ale jak znam życie to pewnie nawet tego nie zużyje jeśli normalnie po 2 dobach nas wypuszczą

U nas niestety pelne trzy doby. Z tym ze nawet wieczorem mozna wyjsc. Z matim wyszlam o 18ej choc urodzilam przed 21sza. Cieszyly mnie nawet te dwie godziny:-D

reklama
Do góry