anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Piwonia,to tak jak u nas.....chociaz slyszalam ze teraz nawet wczesniej,bo duzo porodow i miejsc potrzeba ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też wymyśliłyśmy sobie rodzić w trakcie wyżu demograficznego ;-)
Maggie podpatrz i popytaj położnych -jak to wygląda -bo to sezon urlopowy --a my potrzebujemy pomocy przedewszystkim od nich .Ja jak zwykle dziś sobie nadałam roboty -znów rozpakowałam torby i pózniej musiałam znów pakować .no dokładnie dziewczyny naprawdę wokoło tyle ciężarówek że masakra, ja mam nadzieję że w szpitalu będzie dla mnie miejsce i położne , jutro idę do szkoły rodzenia to podpatrzę jak tam czy dużo mamusiek leży
Nikola podpatrzę i dam Ci znać no chyba że jutro zamiast do szkoł rodzenia to prosto na porodówkę... oj marzy mi się ;-)Maggie podpatrz i popytaj położnych -jak to wygląda -bo to sezon urlopowy --a my potrzebujemy pomocy przedewszystkim od nich .Ja jak zwykle dziś sobie nadałam roboty -znów rozpakowałam torby i pózniej musiałam znów pakować .
hehe, ja sama z wyżu i moje dziecię również;-) a potem problem ze żłobkiem, przedszkolem itd.