reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
u nas wypisują w 2 dobie po porodzie, a czasem nawet w 1, jeśli jest nawał rodzących; ale tak to jest, jak szpital nie odsyła pacjentek, to potem jest walka o każde łóżko...

no dokładnie dziewczyny :-p naprawdę wokoło tyle ciężarówek że masakra, ja mam nadzieję że w szpitalu będzie dla mnie miejsce i położne , jutro idę do szkoły rodzenia to podpatrzę jak tam czy dużo mamusiek leży

no dokładnie dziewczyny :-p naprawdę wokoło tyle ciężarówek że masakra, ja mam nadzieję że w szpitalu będzie dla mnie miejsce i położne , jutro idę do szkoły rodzenia to podpatrzę jak tam czy dużo mamusiek leży
Maggie podpatrz i popytaj położnych -jak to wygląda -bo to sezon urlopowy --a my potrzebujemy pomocy przedewszystkim od nich .Ja jak zwykle dziś sobie nadałam roboty -znów rozpakowałam torby i pózniej musiałam znów pakować .

Maggie podpatrz i popytaj położnych -jak to wygląda -bo to sezon urlopowy --a my potrzebujemy pomocy przedewszystkim od nich .Ja jak zwykle dziś sobie nadałam roboty -znów rozpakowałam torby i pózniej musiałam znów pakować .
Nikola podpatrzę i dam Ci znać :tak: no chyba że jutro zamiast do szkoł rodzenia to prosto na porodówkę... oj marzy mi się ;-)
ja do torby szpitalnej co chwilę patrzę i przemeblowuję :-p

hehe, ja sama z wyżu i moje dziecię również;-) a potem problem ze żłobkiem, przedszkolem itd.

Ja również z wyżu i nie chciałabym rodzić jak moja mama (6 babeczek na sali porodowej, zero parawanów, czy czegokolwiek, a darły się, co jedna to głośniej:baffled::szok:)

Może dzisiaj zmusze się spakować torbę do końca... :zawstydzona/y::sorry2:

reklama
Pomimo, ze rodze w Dublinie to jest ten sam problem. Baby Boom na calego :-D
TYlko, ze tutaj nie odsylaja do innych szpitali. I nie wiem co robia z rodzacymi jak juz brakuje miejsc :zawstydzona/y:. Bo jakos nie chce lezec na korytarzu :-D:-D hihi

MNie zostalo jeszcze 20 dni do porodu i torby nadal nie spakowane. Zabieram sie za to codziennie i nic.

Do góry