reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszka

reklama
W quinny nie ma opcji rozłożenia? :/Szkoda,bo celowałam w tą firmę. :(
Nie wiem jak we wszystkich modelach, ale w tym najpopularniejszym nie. Link do: Quinny Moodd | Wyjątkowy Tzn. pochylisz siedzisko w spacerówce, ale nadal masz kształt kubełka i dziecko nie może leżeć na boku i nogi ma w górze. No po prostu nie przemawia to do mnie żeby było wygodne, a dziecko na spacerach często śpi. Ja osobiście wózek trzymałam w domu i często też usypiałam kołysząc w spacerówce na popołudniowe drzemki, bo łóżeczko mam na piętrze.

Ja miałam najpierw rozkładany na płasko przy córce a później się przerzuciłam na kubełkowaty i byłam bardziej zadowolona bo lepiej w nim jej się siedziało

To napisz coś więcej dlaczego bardziej?
Ja zawsze celowałam żeby nie był kubełkowaty z tych powodów co wyżej napisałam, ale porównania nie mam.

Dziecko się tak nie zsuwa przy siedzeniu. A moja i tak zawsze była zapięta pasami w wózku i nie było mowy o spaniu na boku. A te nóżki i tak nie są jakoś bardzo w gorze, oczywiście wszystko tez zależy od wózka.

Ja to szukam wozka "rok po roku" do max 1000 zł a kolezanka mi wlasnie napisala ze niedlugo odbiera Cybexa Priam :o to z tej serii co Lewandowska i Siwiec mają xP

Ja celuję w 3500 z fotelikiem. Musi być składany jak najmocniej :D i pompowane kółka do jeźdżenia po trudnym terenie :)

Strasznie się cieszę, bo wczoraj był pan i zrobi nam projekt i wycenę zabudowy dużego pokoju... Jak dobrze pójdzie, to każdy cm przestrzeni wykorzystamy :) dzięki temu będziemy mieć mały pokój z czasem tylko dla dziecka (lub dzieci :)) I generalnie w małych mieszkaniach polecam zabudowę pod wymiar - mamy tak zrobioną kuchnię i przedpokój. Super! Nikt nie wierzy, że to tylko tyle metrów. I jasne kolory!

reklama
Do góry