reklama
tikatukatam
Fanka BB :)
Szczerze aż tak się nie zastanawiałam co będzie trzeba kupić. Myślę, że w ogóle skupie sie na tym w drugiej połowie ciąży bo i płeć będzie dużo determinować.
Swoje must have w większości mamy pochowane po młodszym synu. Łóżeczko (tylko nowy materac kupimy), pościele, leżaczek bujaczek, stojak na wanienkę. Każdemu co innego okazuje się niezbędne.
W pierwszej ciąży miałam wózek 3w1 X-lander x-move, ale nie wiem czy nadal pójdziemy x-landery, będę musiała się zorientować co teraz dostępne na rynku:
Z fotelikiem BeSafe Izi Go i fotelik zachowaliśmy więc na pewno będziemy szukać wózek z adapterami do niego:
Później kupiliśmy spacerówkę typu parasolka żeby mało miejsca zajmowała i mamy ją do teraz prawie nie używaną, bo u niani na stałe stał x-lander a na krótsze dystanse moje dziecko wybierało zawsze własne nogi. W sumie najbardziej sprawdził nam się na wakacjach
Swoje must have w większości mamy pochowane po młodszym synu. Łóżeczko (tylko nowy materac kupimy), pościele, leżaczek bujaczek, stojak na wanienkę. Każdemu co innego okazuje się niezbędne.
W pierwszej ciąży miałam wózek 3w1 X-lander x-move, ale nie wiem czy nadal pójdziemy x-landery, będę musiała się zorientować co teraz dostępne na rynku:
Z fotelikiem BeSafe Izi Go i fotelik zachowaliśmy więc na pewno będziemy szukać wózek z adapterami do niego:
Później kupiliśmy spacerówkę typu parasolka żeby mało miejsca zajmowała i mamy ją do teraz prawie nie używaną, bo u niani na stałe stał x-lander a na krótsze dystanse moje dziecko wybierało zawsze własne nogi. W sumie najbardziej sprawdził nam się na wakacjach
M
Millagros
Gość
Ale planów już [emoji4] my mamy w domu spacerówkę cybexa (balios m). Myślę o kupnie valco teraz dla córki. A czy dokupie gondole do cybex czy pójdzie w świat i kupię coś całkiem innego to będę myśleć później.
Fotelik tylko po crash testach, żadnego z zestawu 3w1 wątpliwej jakości.
Po córce został mi tylk wózek, monitor oddechu, parę sztuk ubranek i wanienka, no i laktator. Reszta do kupienia ale absolutny minimalizm teraz, bo L miała aż za dużo wszystkiego i część sprzedawałam jako nowe.
Co do tego kto płaci. Ja szukam, pokazuje mężowi, i jedziemy wspólnie oglądać i któreś zamawia bez znaczenia które.
Fotelik tylko po crash testach, żadnego z zestawu 3w1 wątpliwej jakości.
Po córce został mi tylk wózek, monitor oddechu, parę sztuk ubranek i wanienka, no i laktator. Reszta do kupienia ale absolutny minimalizm teraz, bo L miała aż za dużo wszystkiego i część sprzedawałam jako nowe.
Co do tego kto płaci. Ja szukam, pokazuje mężowi, i jedziemy wspólnie oglądać i któreś zamawia bez znaczenia które.
Tylko ja byłam taka mądra i wszystko po synu rozdalam na lewo i prawo jak Matka Teresa? Nie mam kompletnie nic, zero, wszystko od nowa ..
Wózek mieliśmy Bebetto Luca, byłam bardzo zadowolona, ale teraz planuję kupić jakiś używany,będę szukać fajnych ale w dobrej cenie. Nie widzę sensu kupna znowu nowego wózka, bo później ciężko sprzedać i to za marne grosze.. Pierwsze zakupy zacznę po 1 badaniach prenatalnych, które mamy 27 sierpnia
Wózek mieliśmy Bebetto Luca, byłam bardzo zadowolona, ale teraz planuję kupić jakiś używany,będę szukać fajnych ale w dobrej cenie. Nie widzę sensu kupna znowu nowego wózka, bo później ciężko sprzedać i to za marne grosze.. Pierwsze zakupy zacznę po 1 badaniach prenatalnych, które mamy 27 sierpnia
kwasek
Nie tylko ty! Wydałam wszystko, od fotelika samochodowego po wanienkę. Nawet ciuchów ciążowych się pozbyłam . Na dzień dzisiejszy nie mam nic kompletnie!!!Tylko ja byłam taka mądra i wszystko po synu rozdalam na lewo i prawo jak Matka Teresa? Nie mam kompletnie nic, zero, wszystko od nowa ..
paulina.blachut
Ja już mam 1 cumelek bo szwagier miał wesele i robili mu sąsiedzi bramę to mi dał [emoji23]
O jaaacie ja jako niedoświadczona nie wiem nic, ale będę podczytywać i prosić o porady nie myśle jeszcze o zakupach,ale zapewne wpadnę w szał później. Mąż zawsze wybiera najdroższe produkty twierdząc że są najlepsze i gdy byliśmy ostatnio w sklepie dziecięcym po prezent pokazał mi wózek za 7tysięcy; będzie Go trzeba przystopować!
reklama
Dlatego nie chodzę z nim zbyt często na zakupyWow 7 tyś sporo jak na wózek