Iwonka - właśnie nie będę chyba szaleć z tymi ciuszkami. Chociaż dzisiaj miałam wielką ochotę w końc nakupowac ich mojej małej. A wiesz u mnie ginekolog (nie ten co mnie prowadzi tylko ten co USG mi robił) że mała moja nie będzieza dużym noworodkiem. W sumie to USG było robione w 25 tyg więc jeszcze może dużo się zmienić.W sumie to poczekam na nastepne USG i dopiero więcej ciuszków nakupię.
reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Widziałam sie też przed chwila z kolegą który pracuje w gazecie . Zadzwonił do mnie ze szybko potrzebuje kobiety w ciąży zeby jej zrobić zdięcia. I mnie poprosił czy nie mogła bym mu popozowac. Wiec jest prawdopodobieństwo ze jutro bedzieky z Zuzią w super expresie .[/quote]
ooooooooo to fajnie bedzie pamiątka! a do czego mu te zdjecia?
ooooooooo to fajnie bedzie pamiątka! a do czego mu te zdjecia?
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Ja w ogóle nie kupuję żadnych rzeczy na 56cm. Najmniejsze mam na 62cm. W końcu dzidzi nic się nie stanie jak będzie miała podwinięte rękawki przez chwilę, a mi szkoda kasy na malutkie ubranka, które wiem, że mi posłużą przez moment jeżeli w ogóle.
Olu masz racje po co tkie małe rzeczy potem nawet po wyjsciu ze szpitala nie założysz bo wyrosło a niekiedy wieksze sie rodza jak 50-56 cm to wcale nie zalozysz..Ja mam najwiecej na 62 i wzyż albo takich 0-3 m np.body takie dłuzej ponosi a z tymi małymi róznie bywa........
mm81
Majowe mamy'08
Ja dzis stwierdzilam,ze moze dokupie ze 3 pary spiochow na 56 cm ale jak rozmawialam z kuzynka to jej corecza urodzila sie majac 48cm wiec to 56 bylo duzo za duze.I juz nie wiem czy wiecej tego nie dokupic, bo jak przymierzylam 56 do 62 to duza roznica i nie wiem czy takie dziecko ok 56 cm nie topiloby sie w rozmiarze 62. Albo moze poczekam i na szpital w razie czego wystarczy to co mam a pozniej sie najwyzej meza na zakupy wysle
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A czy ktoras wie ile ma szerokosci butelka Tommee Tippee ? bo ja nie moge znalezc.
Ola bo widzialam na allegro ze sa termozy do butelek o szerszym dnie wlasnie do 7,5 cm.....
Ola bo widzialam na allegro ze sa termozy do butelek o szerszym dnie wlasnie do 7,5 cm.....
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
ja tez mialam nie kupowac rozmiaru 56 tylko po dwie sztuki trzy ale moja bratowa mi dala cala wyprawke nawet i wiecej w roz 56 chyba z 10 kaftanikow, pajacow itd i chyba z cztery cale komplety tego rozmiaru reszte mam na 0-3mc i wieksze
Kathy gratulacje bedziesz z dzidzia slawna
a ja dzis kupilam spodnie ciazowe to juz trzecie te jedne byly takie nie trafne ze szok troche szkoda kasy ale ja nie lubie jak nie ktorzy twierdza ze kobieta w ciazy to moze w worku chodzic
Kathy gratulacje bedziesz z dzidzia slawna
a ja dzis kupilam spodnie ciazowe to juz trzecie te jedne byly takie nie trafne ze szok troche szkoda kasy ale ja nie lubie jak nie ktorzy twierdza ze kobieta w ciazy to moze w worku chodzic
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Jakiś czas temu kupowałyście na allegro bawełniane kocyki ażurowe dla dzieciaczków - ile one kosztowały? W smyku są po 29,90. Maks ma taki niebieski kocyk, zastanawiam się czy dzidzi kupic drugi, czy Maksio odda swój (może nie oddać ;-)).
KOCYK ,KOC ,ZDROWY @100% BAWEŁNIANY@hit@wejdź (308943545) - Aukcje internetowe Allegro
M
madamagda
Gość
Ja myślałam nad rozmiarem 56 ale w końcu zrezygnowałam, po wiadomości lekarza który powiedział że mała ma dłuuuugie nogi o 2 tyg starsze, także będzie długa, co się wiąże z ryzykiem że może się nie zmieścić w te ciuszki, a jeżeli już to tylko na kilka dni, więc sobie podarowałam.
reklama
Madziu powiedz mi jak gatunkowo wygląda ta koszula do karmienia? widziałam że ją kupiłaś na allegro już jakiś czas temu i ja też się do niej przymierzam, aha i jaki rozmiar wziełaś, chodzi mi czy np. XL jest duuuuuża czy taka normalna