reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

reklama
wiesz czytałam że butelka jest dobra, ale ja po dośwaidczenaich z różnymi niekapkami Mai z dziwnymi rurkami w środku, mam wątpliwości typu: jak to umyć? tzn. tą rurkę w środku.
przez to niekapki mai po paru użycaich były do wyrzucenia bo zbirał się tam osad (śmierdział:wściekła/y:) nie pomagało płukanie, gotowanie i tp.

ponoć są specjalne szczotki do tych butelek:tak: chodzi mi czy one faktycznie są takie dobre jak opisują, czy to kolejny chwyt marketingowy

wiesz czytałam że butelka jest dobra, ale ja po dośwaidczenaich z różnymi niekapkami Mai z dziwnymi rurkami w środku, mam wątpliwości typu: jak to umyć? tzn. tą rurkę w środku.
przez to niekapki mai po paru użycaich były do wyrzucenia bo zbirał się tam osad (śmierdział:wściekła/y:) nie pomagało płukanie, gotowanie i tp.
Maja masz racje,ja juz majatek wydalam na te niekapki:wściekła/y:ale ostatnio zauwazylam w Tesco ze sa wklady,tzn te ustniki sprzedawane same po dwie sztuki do kubkow aventu:tak::-)

co do butelki ja ostatnio bylam w sklepie z mezem i babka pokazywala butelke ze jest bardzo podobna do piersi jak ziecko z niej pije jak wejde jeszcze raz tam to spytam o firme i pamietam ze nie droga byla a pani bardzo mila bo tlumaczyla ze byla na prezentacji jakiejs zwiazanej z tymi butelkami i byla zdziwiona

Dziewuszki w związku z tym że jestem całkiem niekumata to proszę Was o radę. Jakiej wielkości ciuszki kupiłyście na początek dla noworodka. Czy rozm. 56 nie będzie za mały?? W sumie wiem że dzidzie to różnej wielkości się rodza ale standardowo to jakiego rozmiaru na początek kupuje się ubranka ??

Ja na sam początek kupuje rozmiar 56 . ale dwie pary body mam nawet w rozmiarze 50 . TAk na wszelki wypadek . Jak by się mniejsza urodziła.

Ja dla Wiktorka wyprawkę miałam w rozmiarze 56 i 62 ale powiem szczerze że na początku używałam tylko 56, ale dziecko szybko wyrasta. Teraz też będę kupowała wyprawkę w tych dwóch rozmiarach :tak:

wiesz dziubek ja mam na 56 wszystkiego po trzy sztuki 3 body z krótkim 3 z długim rekawem i 2 śpiochy bawelniane i 1 welurowe a cała reszte to mam na 62 i 68 ,wsztscy mówia że z 56 expresowo sie wyrasta :tak:albo wogóle nie wchodz:-D

reklama
No dzięki dziewczyny:) To ja chyba właśnie kupię w rozm. 56 niewiele tych ciuszków. Oby tak na sam początek dzidzi miało. A potem będę kupowac większe.

Do góry