reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

reklama
wiesz czytałam że butelka jest dobra, ale ja po dośwaidczenaich z różnymi niekapkami Mai z dziwnymi rurkami w środku, mam wątpliwości typu: jak to umyć? tzn. tą rurkę w środku.
przez to niekapki mai po paru użycaich były do wyrzucenia bo zbirał się tam osad (śmierdział:wściekła/y:) nie pomagało płukanie, gotowanie i tp.

ponoć są specjalne szczotki do tych butelek:tak: chodzi mi czy one faktycznie są takie dobre jak opisują, czy to kolejny chwyt marketingowy

wiesz czytałam że butelka jest dobra, ale ja po dośwaidczenaich z różnymi niekapkami Mai z dziwnymi rurkami w środku, mam wątpliwości typu: jak to umyć? tzn. tą rurkę w środku.
przez to niekapki mai po paru użycaich były do wyrzucenia bo zbirał się tam osad (śmierdział:wściekła/y:) nie pomagało płukanie, gotowanie i tp.
Maja masz racje,ja juz majatek wydalam na te niekapki:wściekła/y:ale ostatnio zauwazylam w Tesco ze sa wklady,tzn te ustniki sprzedawane same po dwie sztuki do kubkow aventu:tak::-)

co do butelki ja ostatnio bylam w sklepie z mezem i babka pokazywala butelke ze jest bardzo podobna do piersi jak ziecko z niej pije jak wejde jeszcze raz tam to spytam o firme i pamietam ze nie droga byla a pani bardzo mila bo tlumaczyla ze byla na prezentacji jakiejs zwiazanej z tymi butelkami i byla zdziwiona

Dziewuszki w związku z tym że jestem całkiem niekumata to proszę Was o radę. Jakiej wielkości ciuszki kupiłyście na początek dla noworodka. Czy rozm. 56 nie będzie za mały?? W sumie wiem że dzidzie to różnej wielkości się rodza ale standardowo to jakiego rozmiaru na początek kupuje się ubranka ??

Ja na sam początek kupuje rozmiar 56 . ale dwie pary body mam nawet w rozmiarze 50 . TAk na wszelki wypadek . Jak by się mniejsza urodziła.

Ja dla Wiktorka wyprawkę miałam w rozmiarze 56 i 62 ale powiem szczerze że na początku używałam tylko 56, ale dziecko szybko wyrasta. Teraz też będę kupowała wyprawkę w tych dwóch rozmiarach :tak:

wiesz dziubek ja mam na 56 wszystkiego po trzy sztuki 3 body z krótkim 3 z długim rekawem i 2 śpiochy bawelniane i 1 welurowe a cała reszte to mam na 62 i 68 ,wsztscy mówia że z 56 expresowo sie wyrasta :tak:albo wogóle nie wchodz:-D

reklama
No dzięki dziewczyny:) To ja chyba właśnie kupię w rozm. 56 niewiele tych ciuszków. Oby tak na sam początek dzidzi miało. A potem będę kupowac większe.

Do góry