reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

misie też fajne ale za mdłe dla zmysłów dziecka,

My mamy misie - pszczółki i wcale za mdłe nie są :-D:-D;-). Wyraźni zaznaczone pyszczki (oczka, nosek i buźka) wystarczająco przyciągają uwagę. Sprawdza sie przy usypianiu. Kwiatki na sufit, odgłos oceanu i ... rodzice odlatują przed małym:rofl::-D
Tylko baterie szybko pożera

reklama
Dziewczyny, a jest sens kupować teraz laktator, czy poczekać do po porodzie, czy pokarm będzie?? Mam dylemat:baffled:

ja polecałabym kupić przed porodem :tak:
W szpitalu jak dostałam nawału to kombinowałam i cudowałam żeby to mleko sobie ściagac .Patrzyłam wtedy na sąsiadkę która sobie siedziała na łózku i spokojnie sciagała ..a ja musiałam nad zlewem cisnąc te wielkie i nabrzmiałe piersi :zawstydzona/y:

Generalnie ja bardzo polecam laktatory ...ale bez szaleństw cenowych ..takie najzwyklejsze ..chyba do 50 zł .z buteleczką i taka gruszką do naciskania :tak:
Zawsze sie przydadzą ...począwszy od pierwszych dni a skończywszy na np. naszej chorobie i wysokiej gorączce gdy trzeba ściagać pokarm i podawać maluchowi z butelki :sorry2:
o np. taki : @@ Laktator BABYONO + smoczek gratis....TANIO @@@ (313125587) - Aukcje internetowe Allegro

miałam taki z Jasiem i byłam zadowolona ...używałam sporadycznie ale miałam konfort psychiczny że jak by cos sie stało to on jest i moge użyć

Puchatka mi sie ta chicco najbardziej podoba.Taka z misiami ma kolezanka i tak jak Maja uwaza i ja tez, ze troche za mdle te kolory jak dla dziecka.Tzn sa ladne pastelowe ale dzieci lubia takie zywsze.

Baterie pozera ale wtedy to ja polecam kupic ladowarke z akumulatorkami minimum na 4 sztuki,a to sie i przyda na pozniej do zabawek :)

Ja uwazam ze jesli kupic laktator to taki cos jak pokazala Lady na poczatek ale ja i tak nie umialam sie tym poslugiwac za zadne skarby a ile sie na meczylam to glowa mala, szybciej bylo mi to zrobic recznie.Na szczescie tylko dwa razy mialam taka potrzebe

mm mnie kolorystycznie też najbardziej podoba się ta chicco podoba ale mam do niej jedno zastrzeżenie że te zwierzaczki nie są zwrócone buźkami do dziecka więc ogląda sobie dziecko z dołu tylko tyłeczki :confused::confused:

ja przy was to jakas okrutna matka bede :-);-) ja karuzeli nie kupuje i nie zamierzam wieszac na pewno na łóżeczku, już mówie dlaczego:
ponieważ nie wyobrażam sobie aby mi cos "wiecznie" kręciło nad głową i wiecznie to samo ;-) wiecie ja sobie mysle tak jak by sie spało jakby cos nad głową wisiało a nawet z przodu...
mata edukacyjna no tak, ale karuzelka nie

reklama
Do góry