a czy ktos mi powie, gdzie ja kupie rajustopy dla brzuchatki??
Gdzie tylko nie jestem (centum miasta, czy markety) to wchodze do każdego bieliźniarskiego i każdego sklepu gdzie mają cokolwiek dla ciężarnych - i pytam o rajstopki dla siebie. Nie ma :-((
Noszę ciągle jeszcze "normalne" ale wrzynają mi się i dzielą brzuszek na pół - malutka tego nie lubi, jak ja zresztą
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Nie chce kupowac 2 rozmiary wiekszych, bo ja krótka jestem (czytaj - niska) i nie wiem gdzie pozwijałabym te nadmiary nogawek...
Moze wiecie gdzie w necie kupie takie rajstopy specjalnie wyprofilowane pod rosnący brzusio???
Kiedys wydawało mi sie przesadą kupowanie "specjalnych" ciazowych rzeczy, ale od kiedy mój nażeczony kupił mi majtki dla ciężarówek (w Tesco - chyba 22zł/szt) - wiem ze to jednak kolosalna różnica!!
Komfort niesamowity, majtusie bez szwów, ze sciagaczami pod brzuszkiem i w części lędzwiowej i fajnie wyprofilowane - nie czuć ich zupełnie!! i na pewno zmieszcze w nie brzusio do samego konca!