Tolka ja swój pierwszy zakup poczyniłam wczoraj to samo za tyle samo . Tylko że ja jedne białe a drugie beżowe.a Ja dzisiaj kupiłam pierwszy zakup dla Naszego syneczka :-) (body z długim rękawkiem 2 szt. za 8,99 zł jedne białe a drugie zielone) ale nie mam aparatu nie mam jak zrobić zdięć :-( jak będe miała aparat to wrzucę fotki ;-)
reklama
a czy ktos mi powie, gdzie ja kupie rajustopy dla brzuchatki??
Gdzie tylko nie jestem (centum miasta, czy markety) to wchodze do każdego bieliźniarskiego i każdego sklepu gdzie mają cokolwiek dla ciężarnych - i pytam o rajstopki dla siebie. Nie ma :-((
Noszę ciągle jeszcze "normalne" ale wrzynają mi się i dzielą brzuszek na pół - malutka tego nie lubi, jak ja zresztą
Nie chce kupowac 2 rozmiary wiekszych, bo ja krótka jestem (czytaj - niska) i nie wiem gdzie pozwijałabym te nadmiary nogawek...
Moze wiecie gdzie w necie kupie takie rajstopy specjalnie wyprofilowane pod rosnący brzusio???
Kiedys wydawało mi sie przesadą kupowanie "specjalnych" ciazowych rzeczy, ale od kiedy mój nażeczony kupił mi majtki dla ciężarówek (w Tesco - chyba 22zł/szt) - wiem ze to jednak kolosalna różnica!!
Komfort niesamowity, majtusie bez szwów, ze sciagaczami pod brzuszkiem i w części lędzwiowej i fajnie wyprofilowane - nie czuć ich zupełnie!! i na pewno zmieszcze w nie brzusio do samego konca!
Gdzie tylko nie jestem (centum miasta, czy markety) to wchodze do każdego bieliźniarskiego i każdego sklepu gdzie mają cokolwiek dla ciężarnych - i pytam o rajstopki dla siebie. Nie ma :-((
Noszę ciągle jeszcze "normalne" ale wrzynają mi się i dzielą brzuszek na pół - malutka tego nie lubi, jak ja zresztą
Nie chce kupowac 2 rozmiary wiekszych, bo ja krótka jestem (czytaj - niska) i nie wiem gdzie pozwijałabym te nadmiary nogawek...
Moze wiecie gdzie w necie kupie takie rajstopy specjalnie wyprofilowane pod rosnący brzusio???
Kiedys wydawało mi sie przesadą kupowanie "specjalnych" ciazowych rzeczy, ale od kiedy mój nażeczony kupił mi majtki dla ciężarówek (w Tesco - chyba 22zł/szt) - wiem ze to jednak kolosalna różnica!!
Komfort niesamowity, majtusie bez szwów, ze sciagaczami pod brzuszkiem i w części lędzwiowej i fajnie wyprofilowane - nie czuć ich zupełnie!! i na pewno zmieszcze w nie brzusio do samego konca!
L4dY-bIrd
doula
a czy ktos mi powie, gdzie ja kupie rajustopy dla brzuchatki??
kupisz na allegro
Bielizna - Aukcje internetowe Allegro
tu masz dział dla cięzarnych - bielizna
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro może spróbuj zamówić sobie jedną parę tak dla spróbowania...
mm81
Majowe mamy'08
Ja ma rajstopy dla ciezarowek chyba firmy veneziana i sa bardzo wygodne.Co do majtek to dostalam tez takie specjalne firmy italian fashion.Zawsze kupuje majtki tej firmy bo z fajnej bawelny sa tylko szkoda,ze te specjalne maja tylko biale Bo ja akurat niecierpie bialej bielizny
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
ja rajstopy mam xxxL na nogi sa zgrabne na tylek a gumeczke maja rewelacja kupilam na "bazarze" u kobitek co na stolach sprzedaja zaplacilam 8zl a poza tym kupuje tam biustonosze za 12zl z szerokimi ramiaczkami dobrze uszyte ktore trzymaja pozadnie biust
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Nic tak chyba nie wciąga, jak zakupki dla małego szkraba.
Początkowo miałam nic nie kupować tzn. chciałam poczekać do siódmego miesiąca, ale od stycznia dosłownie szaleję na wyprzedaży w 5.10.15 :-)
Niestety mój maluszek jest wstydliwy i nie daje nam się ciagle podgladnąć, więc kupuję raczej uniwersalne ubranka: zielone, żółte, błękitne i beżowe.
Wszystko w rozmiarze 62 (kupiłam tez kilka ładnych rzeczy 68-nie umiałam sie oprzeć), ale mam też od znajomych kilka sztuk w rozm.56. nawet położna mówiła mi, że lepiej mieć więcej rzeczy rozmiaru 62, bo te malutkie starczają tylko na parę dni, a nieraz wcale się ich nie zdąży ubrać, bo maluszek rodzi się już dość duży.
Jakich pieluch zamierzacie używać? Miałam zamiar używać i tetrowych i tzw. "pampersów", ale nie wiem, jak sobie poradzę z tetrowymi :-)
Początkowo miałam nic nie kupować tzn. chciałam poczekać do siódmego miesiąca, ale od stycznia dosłownie szaleję na wyprzedaży w 5.10.15 :-)
Niestety mój maluszek jest wstydliwy i nie daje nam się ciagle podgladnąć, więc kupuję raczej uniwersalne ubranka: zielone, żółte, błękitne i beżowe.
Wszystko w rozmiarze 62 (kupiłam tez kilka ładnych rzeczy 68-nie umiałam sie oprzeć), ale mam też od znajomych kilka sztuk w rozm.56. nawet położna mówiła mi, że lepiej mieć więcej rzeczy rozmiaru 62, bo te malutkie starczają tylko na parę dni, a nieraz wcale się ich nie zdąży ubrać, bo maluszek rodzi się już dość duży.
Jakich pieluch zamierzacie używać? Miałam zamiar używać i tetrowych i tzw. "pampersów", ale nie wiem, jak sobie poradzę z tetrowymi :-)
reklama
Pola ja też miałam zamiar używać też tetrowych pieluch. Niestety, już pierwszego dnia po przyjściu ze szpitala, jak Malutka zmoczyła nie tylko pieluszki, ale i ciuszki i już nie miałam ani czystych ciuszków, ani tym bardziej siły (jak to po porodzie)... zrezygnowałam :--(. Ale Tobie życzę powodzenia ;-). Może tylko ja sobie z tym nie radziłam :-).Jakich pieluch zamierzacie używać? Miałam zamiar używać i tetrowych i tzw. "pampersów", ale nie wiem, jak sobie poradzę z tetrowymi :-)
Ja dzisiaj przeglądałam ciuszki po Oliwce no i nie mogłam uwierzyć jaka ona kiedyś była malutka.... no i też czeka mnie uzupełnienie garderoby dla szkraba ;-).