reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

tolka tylko uwazaj bo wiesz jak te zakupy wciagaja :-)
nie myslalam ze to cos tak fajnego ja jak kupie kilka ciuszkow to ogladam je kilka razy puzniej :-) jeszcze cztery mc czas szybko leci pamieam dwie kreski na tescie nim sie obejrzymy a juz bedziemy musieli dopiac wszystko na ostatni guziczek :-)

reklama
no, no wciągają, potwierdzam! chociaż przy drugim dziecku mam juz tyle rzeczy, że musze ograniczyć zakupki;-)
ale pamietam jak to było w pierwszej ciąży, kupowałam już chyba w 3 m-cu, układałam w komodzie, potem setki razy wyjmowałam, ogladałam i tak w kółko, największą frajde miałam jak zrobiłam pierwsze pranie i prasowanie przed porodem

polecam wyprać wszystko przed pierwszym założeniem dzidzi, bo nie wiadomo, ile to w sklepach na półkach leży i się kurzy i ile rąk to dotykało...

moje wczorajsze szaleństwo zakupów:-):-)

ooo, widze ze ktos odwiedził Tesco :-)
Te spodenki (2 szt, welurowe zdaje sie) miałam w rękach i tez chętnie bym je skrobnęła do koszyka, bo milusie strasznie :tak:, tylko coś odpuscic sobie musiałam :dry:

Szopek, Iwonka - śliczne te Wasze "nowe używki" !

dobrze że ktoś wymylił allegro ja nie bardzo moge biegać po sklepach to chociaż robie zakupy przez internet :tak:

dziewczyny pomocy nie moge wkleić rzadnego załacznika bo pisze że wykorzystałam juz ponad 3 MB i co mam zrobic weszlam na wszystkie moje załączniki i połowe wykasowałam ale dalej sie niechce:wściekła/y:

Nati nie wiem ,przez ta stronke mozesz tez zdjecia pokazac,skopiuj ten kod bbcode srodkowy pod zdjeciem i wklej.:)

tez chcialabym juz prasować (lubię prasowac) dzidziowe rzeczy :-)
Ale czekam na komódki (bede miala pod koniec stycznia). Narazie mam je wcisniete w reklamowkach gdzie tylko popadnie, bo na moje rzeczy brakuje nawet miejsca...

Tylko musze zaopatrzec się w srodki piorące. i teraz: CO KUPIĆ? :confused:
Lovelle czy Jelpa??
Proszek, proszek z balsamem (czy czyms tam), czy mleczko do prania???
help!!

reklama
a Ja dzisiaj kupiłam pierwszy zakup dla Naszego syneczka :-) (body z długim rękawkiem 2 szt. za 8,99 zł jedne białe a drugie zielone) ale nie mam aparatu nie mam jak zrobić zdięć :-( jak będe miała aparat to wrzucę fotki ;-)

Do góry