reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla bejbusia

Chcialam sie zapytać, czy będziecie kupowały specjalnie proszek do prania rzeczy maleństwa. Jak tak to jaki? Wczoraj oglądałam rożne i np. Proszek Bobas 1,5 kg kosztuje 15 zł z atestem itd. Bo nie chciałabym żeby sie uczuliło na proszek ::)

reklama
mi lekarz poleca mleczko do prana Lovela, z atestem instytutu matki i dziecka, podobno mleczka są lepsze niz proszki, bo lepiej się wypłukują z tkanin

Mnie rowniez znajome polecily lovele co prawda do tanich nie nalezy w chempionie u mnie 1,5 litra kosztuje 19zl, ale ponoc tak do 3 miesiecy mozna uzywac dobry jest tez proszek Yelp moj bratanek jest alergikiem, ale na ten proszek reaguje bez alergii.Pozdrawiam

hej!

Też słyszalam dużo dobrego o Loveli. Mam zamiar kupować specjalny proszek i płyn do płukania dla maluszka. Te nasze mogą maleństwo uczulać. papa

hej!!!

Mój maluszekl dostał wczoraj ode mnie specjalną płytkę z kołysankami dla bobasów i słuchamy jej na okrągło :) mąż nuci bez przerwy piosenkę o przytulance a my z dzidzią preferujemy pierwszą kołysankę na tej płycie, mi ona najbardziej się podoba a małe robi się aktywne i kopie jak ją słyszy (pewnie dlatego, że słuchamy jej najczęściej :) ). A słuchamy głośno, żeby dźwięki dotarły do maluszka, ciekawe co na to sąsiedzi?? ;)
Z wczorajszych zakupów małemu przybyły jeszcze dwie koszulki, nożyczki do paznokietków i gruszka do noska :)
pozdrawiamy i idziemy słuchać kołysanek :) :) :)

Fajnie się Was czyta Dziewczyny :) Choc nie zawsze cos piszę czytam Was codziennie - a to bardzo miłę uzależnienie :p Ja jeszcze nic nie kupiłam naszemu maleństwu.Nie wiem dlazcego...moze jeszce mam uczucie ze to za wczesnie???Ze jezcze mam czas...Ale mam pytanie - czy to tylko ja taka jestem? Bo troszkę mi tak...głupio :) Moze juz powinnam zacząć zakupy??

Wiele przyszłych mam zostawia zakupowe szaleństwo na później- 7,8 msc. Więc się nie przejmuj- to normalne ;D
a niektóre po prostu nie mogą się porzeć rzeczom. Takie jak ja- kupują na raty- żeby wszystkiego naraz nie trzeba by bylo kupić. Bo łatwiej nam iść coś kupić raz w miesiącu niż odłożyć kasę ;D z tym to różnie bywa...
pozdrawiam

Paulino 25!

Ja również jeszcze nic nie kupiłam dla mojego maluszka. Nie zamierzam odkładać zakupów na ostatnią chwilę, bo to za duży wydatek żebym mogła sobie na niego pozwolić jednorazowo. Narazie jednak jestem na etapie oglądania różnych rzeczy. Może w przyszłym miesiącu wybiorę się na jakieś zakupy. Narazie mamy sporo wydatków związanych z urządzaniem nowego domu.

Pozdrowienia dla mamusiek i tatusiów!

reklama
Dziewczyny ja tez nic nie kupilam jeszcze narazie zbieram pieniazki i w pazdzierniku wybieram sie do Kielc na zakupy tam jest taniej i sa hurtownie a u mnie male miasteczkao a straszna drozyzna.Mam troszke ubranek po chrzesniaku dopiero za miesiac mam zamiar je uprac.Pozdrawia mamusie i ich brzusie :)

Do góry