reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla bejbusia

podiqq jeszcze zdazysz zrobic zakupy dla malenstwa ja kompletowalam wyprawke bo moze sie zdarzyc na co jestem przygotowana ze moj kregoslup odmowi posluszenstwa i bede musiala lezec ,juz do konca ciazy i moze nawet w szpitalu wioec potem byloby mi bardzo ciezko zeby robic zakupy a wole sama sobie kupic to co chce niz zdac sie na meza lub rodzine jestem wybredna i co sobie wybiore to bede miec:)

reklama
Dzioobek, cieszę się, że oskar jest już z Wami :) Przystojny mężczyzna z niego :)
Izabelka, ja też chcę taką lampkę z Ikei, tylko, że księżyc, i jeszcze wanienkę tam sobie upatrzyłam i pojemniki na łóżeczko :)
                                Pozdrowienia :) :)

Kasiu a jakie pojemniki na łóżeczko?
Ja kupię na pewno takie śmieszne pojemniki na zabawki-ale to później. Zresztą tam tyle fajnych rzeczy jest ;)

Izabelka, takie pojemniki, które wiesza się na łóżeczko z boku na kremy, oliwki itd. Są w kolorze niebieskim, takim półprzezroczystym, bardzo fajne i podręczne, no i meble nie będzą się brudzić oliwkami itp. i niedrogie są, jeden ok. 15-20 złotych. A potem też kupię pojemniki na zabawki, bardzo mi się podobają :) :) Kiedy nasze maluchy będą już takie duże, że same będą wrzucać do nich zabawki?? Już nie mogę doczekać się mojego skarbeńka :)
A co do Ikei, to tam jest prawdziwe krolestwo fajnych rzeczy :) :) I dlatego mój mąż boi się już mnie tam zabierać ;) Drży o stan naszych finansów kiedy słyszy "IKEA" ;D

Właśnie, ja byłam raz i mąż się przeraził, bo wszystko mi się podoba ;D Chciał mnie zbyć, mówiąc że jak urodzę to będę mogła wpaść i nakupować różności. No ja, że potem to to nie będę miała kiedy ;D no i mam nadzieję że sie przekonał :) Zobaczymy w październiku, jak pojedziemy po meble :)
muszę zobaczyć te ;) pojemniki
pozdrawiam

Izabelka, lepiej odkładaj pieniądze bo pojemniki fajne, fajne ;) mo z przerażeniem ogląda listę zakupów, którą sporządziłam z myślą o Ikei: lampka dla dzidzisuia, wanienka, pojemniki na łózeczko, kołderka do łóżeczka (dużo tańsza niż w sklepach dziecinnych) i zasłonki do salonu. Na razie, pewnie jeszcze mi coś wpadnie w oko już na miejscu ;) ;)

pozdrawiam!!!!!!!!

Ja widziałam fajny pojemnik na foliowe woreczki - składana plastikowa tuba, wiesza się ją np na meblach i jest otwór żeby pojedyńczo wyciągać. Przyda mi się, bo mam wielką szufladę z workami i ciągle tam bałagan. A to około 5 zł. :)

Zazdroszcze WAm ja mam najblizej do ikei do wawy a to i tak okolo 150 kilosow wiec chyba sobie bez niej poradze, ewentualnie mam katalog moj brat mieszka w wawie jak cos to kupi :)Ppozdrawiam

reklama
Do góry