jak juz pisalem na mamusiach mam problem z wyprawka dla Aleksa wiem ze jak czegos nie bedzie to sie dokupi jak juz beda w domu ,ale chcialbym wszsytko przygotowac nsa tip top .
Mam prosbe w zwiazku z tym ja wypisze co juz mamy albo ca zamierzam kupic a jak wy uznacie ze jeszcze cos jest niezbedne albo by sie przydalo to dopiszecie
Mysle ze i wam sie taka lista przyda
Mamy lozeczko
posciel narazie 1 kpt,nowy dla aleksa i ze 4 z lozeczka Oskara .
takie cos z gabki w kolorze poscieli na lozeczko ochraniacz
wozek mamy po Oskarze ale taki z przedluzeniem na nogi bardziej spacerowka mysle ze gondola bylaby dla maluszka wygodniejsza i cieplejsza na zime ale to zostawiam dla Ani.
ciuszki takie podstawowe jak body,kaftaniki ,spioszki ,pieluchy to wszsytko mamy .
Natomiast jakies kosmetyki oliwki ,pudry ,smoczki ,butelki nie mam pojecia co z tym ,jakies styrylizatory ,podgrzewacze czy to wszsytko potrzebne ?
butelki jakies mamy oskarowe ale przeciez to juz stare zniszczone z herbatki ,na niektorych widac zylki .wiec trzeba nowe nie bedziemy na dzidzi oszczedzac
a co z jakimis kombinezonkami dla maluchow przeciez to bedzie zima bo z tego co czytalem na wczesniakach taki wczesniak okolo 3 miesiecy lezy w szpitalu .
jak sie takie malenstwo przewozi ze szpitala jak go ubrac ,jaki fotelik do auta ach jestem glupi z tego wszsytkiego .
Bylem w hurtowni jak kupowalem laktator dla Ani ,ale tam dopiero metlik czlowiekowi zrobia jak widza ze nie ma pojecia o cenach ,o tym co potrzeba .
Ania bardizej sie tym interesowala a ja ...och jaki ja glupi bylem jak ona chciala juz wszystko kupowac ,a ja mowilem ze czas ze sie zdazy ...
no to teraz chlopie radz se sam
mam nadzijee ze mi kolezanki troche w tym pomoga :0 pozdrawiam