reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla bejbusia

Dzioobek nie martw sie napewno maly zateskni za mamusia predzej niz Ci sie wydaje i bedzie chcial wracac.
Ja dziewczyny nie wiem co mam kupowac bo znowu mi sie zapowiada ze dostane ubranka jeszcze po dwoch dzieciakach wiec jak dobrze pojdzie i nie beda zniszczone to kupie tylko pare ciuszkow do szpitala.Pozdrawiam

reklama
bunia to tylko sie cieszyc :) ciuszki napewno nie beda zniszczone bo takie malenstwo szybko rosnie i nie zdazy zniszczyc :)
zawsze mozesz te pieniazki przeznaczyc na cos innego :)
A jeszcze m napewno jak beda przychodzic ogladac dzidzie to kazdy cos przyniesie :)

hej!!
Nadrabiam w czytaniu kilkudniowe zaleglości przez to, że internet mi siadł :mad:
Dzioobek, ja też chcialabym używać na początku tetrowych pieluszek, też słyszałam, że duszo noworodków uczulało się na początku na pampersy, ale jak to wyjdzie w praktyce to zobaczymy. Mam nadzieję, że Oskar już jest z Tobą i nie tęsknisz tak bardzo :)
Izabelka, ja też chciałabym pracować do grudnia, ale zobaczymy, jak będzie. Na razie cieszę się, że mogę pracować, zawsze to między ludźmi, a czuję się świetnie wreszcie :)
ja na razie mam kilka ciuszków kupionych dla dzidzi, tak raczej symbolicznie, no i jedną grzechotkę  :) Ale ostatnio bardzo miło mnie zaskoczyła kuzynka mamy, która ma czteroletniego synka i przywiozła mamie dla mnie śpiworek do wózka, śliczny, cieplutki, kocyk, materacyk do łóżeczka, kilka kompletów pościeli, trochę ubranek :) Bardzo się cieszę, bo w ogole się tego nie spodziewałam, a tak to trochę wydatków odpada, tym bardziej, że rzeczy w ogóle nie są zniszczone i śliczne :) Śpiworek taki jak chciałam :)
                      Pozdrawiam mamusie i śliczne brzusie!!!

Tak Kasia Oskar jest juz z nami od dzisiaj dzisja juz chetnie do mamy chcial jechac :) bo kaka papa jak to powiedizal :) co oznacza ze klaudia do szkoly musi isc jutro :) po drodze skoczylismy na zakupy i kupilismy malenstwu grzechotke i maly ma teraz zabawe nie dal jej schowac tylko to dla niego wiec sie bawi:)
ale ciesz sie bardzo ze jest ze mna

DZIOOBEK teraz musicie miec wesolo kiedy Oskarek zaczyna mowic to takie slodkie kiedy dzieci zaczynaja gaworzyc .
My jak narazie zakupow nie robimy,ale w sobote ogladalismy dziecinne rzeczy,wszzystko jest takie sliczne,jak juz zaczne kupowac to ciezko bwdzie sie powstrzymac,zato kupilam kilka ciuszkow dla siebie,bo juz niewiele z mojej garderoby na mnie pasuje.

A ja jestem przeszczęśliwa bo pojechaliśmy wczoraj do Ikei i namówiłam męża-a było ciężko ;D-na kupno takiej małej lampki dla maluszka-gwiazdka co daje rozproszone światło. Nie pozwala szaleć z ciuszkami to chociaż mam to. :)
I kupiliśmy ale to wcześniej komodę na ciuszki w naszym małym mieszkaniu nie zmieściłoby się nic z rzeczy dla małego.
A dzisiaj jedziemy po łóżeczko bo kuzynka nam załatwiła-pożyczamy. Więc powolutku. :) :) :)

Ja znowu dostałam siatkę rzeczy dla swojej dzidzi od szwagierki niektóre w ogóle nie nałożone tak szybko wyrósł
ależ sie cieszyłam bo obiecałam sobie i mężowi że przystopuje z zakupami ubranek do kolejnej wizyty
by gin mogła potwierdzic ze to rzeczywiscie córcia ( już jedna sukieneczka kupiona :D ) ale fajnie jest
dostac znowu cudne ciuszki co z radosc!!

A moj maz juz powiedizal ze zakaz kopowania dla dzidiz :( i powiedzial ze musi mu przykrecic konto bo juz na glowe dostaje :) a tak na powazne to teraz ladna pogoda i siedzimy na dizalce :)
Bunia Oskar juz ladnie mowi ja go rozumie obcy nie bardzo tata tak w polowie .:)M<owi w swoim jezyku a czego nie umie poweidziec pokazuje na migi .
Tylko mnie po gadaniu z nim dziennie boli gardlo i to powaznie :)
Ja mowie tak donosnie i glosno i to chuyba nadwyreza moje gardziolko :) a jest gadula jak mama :) no w koncu kto z kim przesteje takim sie staje :)
pozdrowionka :) i calusy od Oskara :) w jezyku Oskara ma na imie ozi :)

reklama
A ja jeszcze nic nie kupiłam dla swojego maluszka. Poczekam z tym jak już bedzie wiadomo czy to chłopiec czy dziewczynka , choć wiadomo że i tak może się zdarzyć pomyłka. Poza tym urządzamy się teraz w naszym nowym domku( w czerwcu zamieniliśmy mieszkanie na domek) i w związku z tym jest sporo wydatków. Narazie tylko oglądam różne rzeczy dla maleństwa , śledzę internetowe aukcje , ale na żaden zakup się jeszcze nie zdecydowałam. Jestem teraz bardziej na etapie wybierania roślin do ogrodu niż urządzaniem kącika dla bobasa. :laugh:
A mój mąż to dostaje gęsiej skórki jak przechodzimy koło stoisk z artykułami dla niemowląt ;D. Pewnie juz mnie sobie wyobraża jak wpadnę w szał zakupów. ;)

Pozdrawiam!

Padiqq

Do góry