reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla bejbusia

Ja juz chyba mam wybrany wózek implast driver 3xl lub 4 xl nawet w sklepie zapytałam kobietke z takim wózkiem jak jej sie sprawuje
i mówiła że ma go 6 m-cy i jest super wiec jestem przekonana do niego ale to dopiero w grudniu zacznę się rozglądać!

reklama
karolla jezeli moge cos polecic to wydaje mi sie ze 4xl na zime bedzie lepsszy a wozki sa naprawde super mialam okazje prowadzic taki wozek i jest bardzo zwrotny leciutki tylko mnie osobiscie nie podaobaja sie trojkolowce:)
wiadomo kazdy ma swoj gust:)

Ogladałam z męzem wczoraj foteliki do samochcodu - ceny zróznicowane. Mozna juz było znalezc od 75 i w zwyz. A wózki - dla mnie bardzo waznejest to zeby był lekki, bo mieszkamy na 2 pietrze - a na parterze nie ebde mogła go zostawiac bo poprostu nie posłuzy namza długo...A moze macie jakies fajne strony z wózkami dziewczyny??Mozecie mi cos podac to poszukam! Z góry dziękuje!

Dziobek ja wlasnie wybiorę chyba 4 kółka chociaz 3kołowce tez mi sie podobaja ale mam podjazd dla wózków i wiadomo łatwiej 4-kołowcem wjechać
no ale to kwestia jeszcze 3 miesięcy!!
Paulinko wejdź sobie na google i wpisz w wyszukiwarce wózki dziecięce jest pełno stronke fajnych
aha www.taniewozki.net tam są wózki o 100-200 zł tansze niż w innych sklapach !!

Jesli chodzi o wozki to ja wole 4 kolowe, raz mi sie zdarzylo prowadzic dluzszy czas 3 kolowy i jakos sobie nie radzilam, ale wiadomo to jest kwestia przyzwyczajenia.Mnie sie podobaja wozki Tako tylko one wszystkie za duzo waza, ale w mojim przypadku to moglbybyc bo mieszkam w domku i nie musialabym dzwigac, ahhh czas pokarze, jak znam zycie to kupie cos innego niz zamierzam ;D

karolla - masz u mnie duuuuuuzego buziaka za tą stronę!!! a mąż mi tu krzyczy ze nawet OGROMNEGO ;) bo to on juz bedzie wybierał wózek! Jeszcze raz dziękuję!!!

Jeśli chodzi o pieluchy tetrowe-to nigdy w życiu! Widzę jak znajomi zmieniają co 10 min!
A wózki trzykołowe jakoś mi nie podchodzą...ale zobaczy się później :)jak już będziemy wybierać.

reklama
Ja tez pójdę na łatwizne i tylko pampersy!! Tetrowe kupię ale do innych celów bo sie przydają przy dzidzi !!

Do góry