reklama
DziOObek
Styczniowe mamy'06
To prawda ceny ciuszkow dzieciecych sa kosmiczne dzisiaj szwagierka mi przywiozla 2 reklamowy po swoim bablu ciuszkow .Bartosz jest z lutego wiec troszke cieplejszych rzeczy takich malusiach juz mam ale cos nowego tez trzeba zakupic dzidzi narazie kupuje tylko to co by bylo potrzebne jak ja to mowie w razie czego
a do wiekszych zakupow to ogladam na allegro dla dzieci odziez i najchetniej kupilabym wszystko.
a do wiekszych zakupow to ogladam na allegro dla dzieci odziez i najchetniej kupilabym wszystko.
Kasia178
Fanka BB :)
Izabelka, widzę, że Cię ścigam wszędzie jestem chwilę po Tobie Do Waszego bagażnika to się dwa takie wózki zmieszczą
Dzioobek, ja też kupuję wcześniej bo od siódmego miesiąca będę musiała raczej na pewno leżeć ze względu na kręgosłup i łożysko przodujące, ama tylko nadzieję, że gin mi na początku pozwoli w domu, nie wszpitalu, ale zobaczymy. Wolę sama sobie wybrać rzeczy dla maluszka niż powierzyć to mężowi albo mamie. takie rzeczy chce się samemu powybierać, nie?
Pozdrawiam mamusie!!!
Do nas lato wrociło, do was też?
Dzioobek, ja też kupuję wcześniej bo od siódmego miesiąca będę musiała raczej na pewno leżeć ze względu na kręgosłup i łożysko przodujące, ama tylko nadzieję, że gin mi na początku pozwoli w domu, nie wszpitalu, ale zobaczymy. Wolę sama sobie wybrać rzeczy dla maluszka niż powierzyć to mężowi albo mamie. takie rzeczy chce się samemu powybierać, nie?
Pozdrawiam mamusie!!!
Do nas lato wrociło, do was też?
Kasia178
Fanka BB :)
dzięki Izabelka, też mam taką nadzieję. Te zakupy to faktycznie sama radość, szkoda jeszcze, że to wszystko jest tak strasznie drogie. Jak się czujesz przed powrotem do pracy? Myślisz, że długo popracujesz czy raczej myślisz o wcześniejszym L4? pozdrawiam gorąco i idę szykować obiadek
kasiabzymek
Zaangażowana w BB
a ja mam pytanie odnosnie pieluch, jakie bedziecie uzywac tetrowe czy pampersy??
ja sama jeszcze nie wiem
ja sama jeszcze nie wiem
L
lwica
Gość
Ja jak narazie staram sie powstrzymac od zakupow,narazie tylko ogladam a co do pieluch to chyba pampersy,nie zebym byla leniwa ale tutaj ciezko jest o tetrowe.
reklama
Paulina 25
Zaciekawiona BB
Ja podobnie jak Lwica - jeszcze nie zaczęłąm kupowac, ale w sklepach juz ogladam te wszystkie pięknosci - a ceny....zwalają z nóg!! Co do pieluszek - potzrebnę bedą te i te, ale wiadomo ze pampers to wygoda (i jak mówi mój wójek który wychowuje sam córe - nobla temu kto je wymyslił!) wiec wiadomo ze w róch pójda i te i te. Z tego co słyszałam potrzeba na sam poczatek około 30-40 sztuk tetry wiec taki zakupmnie napewno czeka!
MAm pytanie dziewczyny - co sadzicie o wózkach z komisu??Ja byłam ostatnio i ogladałam i mozna znalezc naparwde fajne "okazy" i za bardzo przystępną cene (takie same nowiutkie w slkepach kosztuja od 700 zł w góre) a tam juz mozna znalez (w bardzo dobrym stanie) po 350 zł. Na razie jeszcze nie kupujemy wózka, ale zaczynam sie juz rozgladac powoli. A jak u Was??
MAm pytanie dziewczyny - co sadzicie o wózkach z komisu??Ja byłam ostatnio i ogladałam i mozna znalezc naparwde fajne "okazy" i za bardzo przystępną cene (takie same nowiutkie w slkepach kosztuja od 700 zł w góre) a tam juz mozna znalez (w bardzo dobrym stanie) po 350 zł. Na razie jeszcze nie kupujemy wózka, ale zaczynam sie juz rozgladac powoli. A jak u Was??