reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla bejbusia

SUPERMAN ;D :D :D extra :)
też bym pokupowała :) ale za to po kościele idę do mamy powybierać mniejsze rzeczy co nakupowała i naskładowała żeby zabrać do domku i zobaczyć czego brakuje :)

reklama
Aga_100 - bluza jest "nieziemska" ;D

Nie czytałam wszystkich stron - czy poruszałyście może już wątek proszku do parania / płatków mydłanych?

kompletnie nie mam pojęcia w jakim proszku prać rzeczy dla maleństwa?

podbnie najlepiej jest wyprać kilka rzeczy w jednym proszku a kilka rzeczy w innym...

Jak duże są to opakowania?

Dzioobek, leżę, leżę, tylko czasem się tu zakradam do Was ;)

Czechow, ja kupiłam proszek Jelp, nieduże opakowanie w kartoniku na "pranie wstępne" - położna mi poleciła ten proszek dla niemowląt i noworodków. Zobaczymy, jak się sprawdzi to kupimy taki sam, tylko duże opakowanie. Papa

Na polskim rynku z tego co wiem jedynie Jelp jest proszkiem rzeczywiscie nie zawierajacym fosforanow a wiec jedynym do niemowlecych ubranek!!! Nie jest tani to fakt, opakowanie 400 gr kartonik kosztuje okolo 10 zl ale coz... Alternatywa sa platki mydlane. Innych nie ma z tego co mi wiadomo. Pozdrawiam. Ania

Dziewczyny ubranka super!!!
Co do proszkow i plynow to slyszalam ze lovella jest dobra i jest jeszcze proszek bobas i dzidzius ponoc tez maja wszystkie atesty pozdrawiam

Ja też słyszałąm dużo dobrego o Jelpie i chyba w nim będziemy prać i płukać.
Lovella też podobno jest niezła.

Aga sto, bluza świetna.
NAsze maleństwo dostało dzisiaj leżaczek, a kilka dni temu kapciuszki z misiami na noskach. Sliczności

Fajna rzezc ten przewijak z wanienka, ale ja sie chyb azdecyduje na tradycjonalna wanienka a co do przewijaka to jeszcze nie wiem buaziaki :laugh:

reklama
Bunia ja chyba tez skłaniam sie ku tradycyjnej wanience tylko takiej,którą będzie można połozyć na jakimś stelażu na wannie bo mój kręgosłup nie wytrzyma schylania się do dzidziuśka :):)

Do góry