reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla bejbusia

to jest dokladnie to samo co ja mam, tylko kolorystycznie sie rozni od mojego. nazywa sie varix luxus. dla mamus co maja za malo miejsca na komode do przewijania :)

reklama
a teraz to my pochwalimy sie z mężem... mężem (tak dyktuje mi pod bokiem:) usiluje doprosic sie komplimentow jakis to on jest wspanialy i kochany:)
tylko czasem ciezko wygonic do do lazienki ogolic sie:) hihih

a teraz powaznie chcielismy z Igorkiem zaprezentowac czesc nabytków:))
https://progryf.szn.pl/gallery/album138

nastepne w zakupie czekaja lozeczko materacyk posciel i nadstawka na przywijak:))
Aniolekk

No mamusiu masz śliczną wyprawkę :)
Ja też zwiozłam do domku rzeczy od mamy muszę je zliczyć i zobaczyć co trzeba jeszcze kupić. Ale zabawa!!!!

Dziewczynki, a jakie kupujecie rożki dla maluchów? Z kokosem czy bez?
No i jeszcze chciałąm się zapytać o krzeseło do kąpania malucha, warto je miec?

Hej Dziewczyny! Wracając do tematu proszków. W poniedziałek wyparałam wszystkie ubranka (dostałam w niedzielę sporo w spadku od koleżanki:) w JELPie. Kupiłam jeden do kolorowych, drugi do białych rzeczy. Po praniu włączyłam jednak dodatkowe płukanie. Ubaranka są dość miekkie i fajnie pachną. Teraz mam zamiar je powoli prasować i układać. Podobno to za wcześnie :( Ale mi to sprawia ogromną frajdę więc chyba mogę...?

Karolina a czemu nie !! Ja też mam zamiar wyprać i zrobić pożadek w szafce...którą najpierw musi mi mąż złożyć. Ale czekam cierpliwie...hmmm myślicie że zdąży przed porodem ?? ;D

Aniolu super te ubranka

Co do rozka to ja kupilam bez kokosa zobaczymy u mnie w rodzinie wszyscy takie mieli i nie narzekali.Pozdrawiam

reklama
Boje się, że za wcześnie się za to zabieram i że mogę zapeszyć :( Przynajmniej tak niektórzy mówią. Ale mi się to tak bardzo podoba :) Chce sobie powoli wszystko przygotować. Termin mam na 2 lutego, ale różnie to przecież bywa... Może się np. okazać, że ciężko mi bedzie juz chodzić w styczniu lub urodzę 2 tyg wcześniej.
W grudniu trzeba będzie kupować prezenty itd. Chyba poprostu szukam pretekstu :) Uwielbiam chodzić po tych sklepac z rzeczami dla dzieciaczków! Mogłabym tam spędzac pół dnia :) Mój mąż niestety nie. PO 15 min już ma dość!

Do góry