Aniolku sudokrem i linomag to sie wybiera to lub to nie dwa na raz sa to takie kremy do pupy linomag raczej ma konsystencje masci powinny nie dopuszczac do odparzen ja to stosowalam u chrzesniaka oba sa dobre ale zaczyna sie ich uzywac zazwyczj jak pupa czerwona kupowalam w aptece.Pozdrawiam
reklama
bunia_25 pisze:Aniolku sudokrem i linomag to sie wybiera to lub to nie dwa na raz sa to takie kremy do pupy linomag raczej ma konsystencje masci powinny nie dopuszczac do odparzen ja to stosowalam u chrzesniaka oba sa dobre ale zaczyna sie ich uzywac zazwyczj jak pupa czerwona kupowalam w aptece.Pozdrawiam
powiem wam ze nie zdazylam dojsc do apteki wiec nie wiem moze ktorys z tych co ja smarowalam sasiada wlasnie tak nazywa sie
moze jutro mi uda sie .. jak skoncze przeprowadzke)))
dzieki za infor bunia
DziOObek
Styczniowe mamy'06
witam panie .
sterylizator i podgrzewacz do butelek juz mam z glowy nie musze myslec bo koledzy z pracy mnie wyreczyli ,wlasnie dostalem a raczej aleksik dostal taki komplet od moich kumpli ,niania ,podgrzeacz ,sterylizator ,termometr w smoczku .
Fajna sprawa a czy sie przyda to sie zobaczy ,jak to mowia darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby
Kasia 178 czekamy na Twoja wyprawke .
sterylizator i podgrzewacz do butelek juz mam z glowy nie musze myslec bo koledzy z pracy mnie wyreczyli ,wlasnie dostalem a raczej aleksik dostal taki komplet od moich kumpli ,niania ,podgrzeacz ,sterylizator ,termometr w smoczku .
Fajna sprawa a czy sie przyda to sie zobaczy ,jak to mowia darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby
Kasia 178 czekamy na Twoja wyprawke .
L
lwica
Gość
Dziobek On to rzadkie zeby faceci byli tak domyslni,wiec Ci sa prawdziwymi kumplami.
Mozecie mi powiedziec co to jest ta niania?
Mozecie mi powiedziec co to jest ta niania?
Lwica!
Niania to urządzenie elektroniczne składające się z nadajnika i odbiornika. Nadajnik umieszcza się przy łóżeczku maluszka , a odbiornik w dowolnym innym pomieszczeniu. Dzięki temu możemy nie będąc przy dziecku słyszeć, czy aby nic złego się z nim nie dzieje. To tak w wolnym skrócie ;D
Są też urządzenia do monitorowania oddechu dziecka , w przypadku jego ustania włącza się alrmujący sygnał dźwiękowy.
Dziobku on ! Super masz kolegów!
Niania to urządzenie elektroniczne składające się z nadajnika i odbiornika. Nadajnik umieszcza się przy łóżeczku maluszka , a odbiornik w dowolnym innym pomieszczeniu. Dzięki temu możemy nie będąc przy dziecku słyszeć, czy aby nic złego się z nim nie dzieje. To tak w wolnym skrócie ;D
Są też urządzenia do monitorowania oddechu dziecka , w przypadku jego ustania włącza się alrmujący sygnał dźwiękowy.
Dziobku on ! Super masz kolegów!
Lwica o ile sie nie myle niania to cos w rodzaju woki-toki (nie wiem jak sie to pisze ) jedno zostawiasz kolo dzidzi a z drugim przemieszczasz sie po mieszkaniu jak dzidzia placze to slyszysz w mikrofonie dobre to jest jak sie ma duze mieszkanie mnie by sie przydalo ale jeszcze sie zastanowie bo do takich rzeczy to nie nalezy
reklama
L
lwica
Gość
Bunia i Padiqq dzieki za wytlumaczenie,oczywiscie spotkalam sie juz z tym nawey sami planowalismy kupno tego tyle ze nie wiedzialm ze to nosi nazwe niania,uwazam,ze to super urzadzenie i moze byc naprawde pomocne.Ja juz widzialam takie ktore dodatkowo maja jeszcze monitorek nie dosc ze slyszysz to jeszcze widzisz.
Pozdrowionka i dzieki za szybka odp.
Pozdrowionka i dzieki za szybka odp.