reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla bejbusia

Aniolku sudokrem i linomag to sie wybiera to lub to nie dwa na raz sa to takie kremy do pupy linomag raczej ma konsystencje masci powinny nie dopuszczac do odparzen ja to stosowalam u chrzesniaka oba sa dobre ale zaczyna sie ich uzywac zazwyczj jak pupa czerwona kupowalam w aptece.Pozdrawiam

reklama
bunia_25 pisze:
Aniolku sudokrem i linomag to sie wybiera to lub to nie dwa na raz sa to takie kremy do pupy linomag raczej ma konsystencje masci powinny nie dopuszczac do odparzen ja to stosowalam u chrzesniaka oba sa dobre ale zaczyna sie ich uzywac zazwyczj jak pupa czerwona kupowalam w aptece.Pozdrawiam

powiem wam ze nie zdazylam dojsc do apteki wiec nie wiem moze ktorys z tych co ja smarowalam sasiada wlasnie tak nazywa sie:)
moze jutro mi uda sie .. jak skoncze przeprowadzke:))))

dzieki za infor bunia:)

witam panie .
sterylizator i podgrzewacz do butelek juz mam z glowy nie musze myslec bo koledzy z pracy mnie wyreczyli ,wlasnie dostalem a raczej aleksik dostal taki komplet od moich kumpli ,niania ,podgrzeacz ,sterylizator ,termometr w smoczku .
Fajna sprawa a czy sie przyda to sie zobaczy ,jak to mowia darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby:)
Kasia 178 czekamy na Twoja wyprawke .

Dzioobek - niania super rzecz a steryzilzator nawet do smoczków sie przyda. Jak to dobrze, ze mozna na innych liczyc w trudniejszych chwilach.

Aniolku nie ma za co bardzo mozliwe ze sasiada smarowlas bo to mozna uzywac nie zaleznie od wieku :)
DZiobku_On gratuluje wspanialych kolegow!!! :) :) :)

Dziobek On to rzadkie zeby faceci byli tak domyslni,wiec Ci sa prawdziwymi kumplami.

Mozecie mi powiedziec co to jest ta niania?

Lwica!
Niania to urządzenie elektroniczne składające się z nadajnika i odbiornika. Nadajnik umieszcza się przy łóżeczku maluszka , a odbiornik w dowolnym innym pomieszczeniu. Dzięki temu możemy nie będąc przy dziecku słyszeć, czy aby nic złego się z nim nie dzieje. To tak w wolnym skrócie ;D
Są też urządzenia do monitorowania oddechu dziecka , w przypadku jego ustania włącza się alrmujący sygnał dźwiękowy.

Dziobku on ! Super masz kolegów!

Lwica o ile sie nie myle niania to cos w rodzaju woki-toki (nie wiem jak sie to pisze :p) jedno zostawiasz kolo dzidzi a z drugim przemieszczasz sie po mieszkaniu jak dzidzia placze to slyszysz w mikrofonie dobre to jest jak sie ma duze mieszkanie mnie by sie przydalo ale jeszcze sie zastanowie bo do takich rzeczy to nie nalezy :(

reklama
Bunia i Padiqq dzieki za wytlumaczenie,oczywiscie spotkalam sie juz z tym nawey sami planowalismy kupno tego tyle ze nie wiedzialm ze to nosi nazwe niania,uwazam,ze to super urzadzenie i moze byc naprawde pomocne.Ja juz widzialam takie ktore dodatkowo maja jeszcze monitorek nie dosc ze slyszysz to jeszcze widzisz.
Pozdrowionka i dzieki za szybka odp.

Do góry