reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

klusia ja też zapomnialam jak to z takim Maleństwem:zawstydzona/y:
Jak prasowałam ciuszki to nie moglam uwierzyć, ze to takie małe:szok:
ach wszystko wróci od nowa:-)

reklama
To ja jakaś "inna" jestem, bo ja bym chciała, żeby Monisia była już tak duża jak Szymek ;P Szczególnie jak tak go przed chwilą poprosiłam, żeby się położył prosto na poduszkę(jak zwykle rozkopany i w poprzek leżał) a on do mnie "Już dobrze Mamusiu, kocham Cię i już się kładę" :D

Rysica ja napisałam, że nie pamietam jak to z takim maleństwem było, ale moje maleństwo jak się urodzilo to wazylo 4.300 i mial 62 cm:-D strasznie ciekawa jestem jaki duzy bedzie Wojtuś:tak:

No to w porównaniu z moim 3080 i 51 cm to Twój to był kawał chłopa :D a teraz mój jest najwyższy z okolicznych dzieci z tego samego rocznika :p

Kuba tez wysoki jak na swoj wiek:tak: nogi ma dlugie ale w sumie to dobrze:-)
wyzszy tez np. od corki kolezanki, ktora ma 3.5 roku. No ale dlugi juz sie urodził

Klusia - mam tylko kilka rzeczy na 56 cm, większość na 62 bo moja Mała nie jest Mała i pewnei zaraz wyrośnie:p a siostra jak rodziła to też zaraz 62 zakładała:)

reklama
haha skąd ja to znam,mój przy Laurce to sam mi odciągał radoche mial z tego niemiłosierną :-D

reklama
Do góry