reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Tez z MAM bebe...dokladnie taki
Mambaby Smoczek Start MINI TARCZKA 0 - 2 miesięcy (2229388650) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Maja dobre opinie i jest podobno bardzo malutki
Mambaby Smoczek Start MINI TARCZKA 0 - 2 miesięcy (2229388650) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Maja dobre opinie i jest podobno bardzo malutki
mlodak- super zakupki. Ja postawilam na butelke antykolkowa z MAMbebe, malo popularne, zobaczymy jak wyjdzie w praniu
No super super. Ciekawe czy to samo powie mój K. jak zobaczy konto bankowe, hihihi.
Bo oczywiście nie mogłam sie oprzeć i kupiłam dawno obserwowany zegar z Kubusiem Puchatkiem. Sumarycznie zapłaciłam 386zł. A to przeciez kropla w morzu.... gdzie wózek, łóżeczko, pościel, wanienka itp.
Ja drugie dziecko i 99% rzeczy po Kubie ale uwierzcie, ze też sporo wydałam a bo to sie przyda przeciez (mimo iz przy Mlodym tego nie miałam), a to takie ładne mimo, że po Kubie jest itp. i tak z wieloma rzeczami mąż mnie wstrzymał i miał rację bo po co nowe jak niektore rzeczy (nie mowie tylko o ciuszkach) beda na "chwilę" a są naprawde w super stanie po Kubie. Ale kobieta to jednak kobieta
reklama
Młodak pocieszające tylko to, że nie przemokniemy ;D
Podsumowując...MAM CHYBA wszystko już...prócz:
stanik do karmienia a najlepiej dwa
krem - sutki, tantum rosa saszetki...herbatka z liści malin...i myślę, że to już wszystko ;D
Podsumowując...MAM CHYBA wszystko już...prócz:
stanik do karmienia a najlepiej dwa
krem - sutki, tantum rosa saszetki...herbatka z liści malin...i myślę, że to już wszystko ;D