reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka czerwcowej mamy

reklama
Zamówiłam na aliexpressie dla małego 2 rampersy na lato Link do: Lato 2018 baby body 0 24 M krótki rękaw body niemowlęta newborn baby girl boy odzież bawełna kombinezon dla niemowląt cartoon costume w Lato 2018 baby body 0-24 M krótki rękaw body niemowlęta newborn baby girl boy odzież bawełna kombinezon dla niemowląt cartoon costume od Bodysuits na Aliexpress.com | Grupa Alibaba :) Zgodnie z info powinny dojść za jakieś 4 tygodnie, jak wszystko z ali - ciekawa jestem co to będzie za jakość.. Mąż się śmieje, że pewnie dostanę jakieś worki na kartofle, ale ja tam jestem pozytywnie nastawiona. Najwyżej oddam i poproszę o zwrot kasy.
Starsza córka urodziła się też na koniec czerwca, lato było wtedy upalne i takich rampersików z krótkimi rękawkami miałam mało, a super się sprawdzały. Zobaczymy jakie teraz będzie lato...

Do mnie dzisiaj z Aliexpressu przyszedl moj pierwszy tam zakup - torbo-plecak do wózka i powiem Wam, ze jakosciowo rewelacja!

Link do: Online Shop Diaper Bag Mummy Maternity Nappy Bags For Baby Stroller Bag Large Capacity Travel Backpack Nursing Bag For Baby Care W | Aliexpress Mobile

1521134929-68b3da49c9e97543-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Też mi się w poniedziałek wydawało że przytylam tylko 300G w ciągu 3tygodni ...A przed chwilą weszłam na wagę a tam jeszcze +1.5kg ....hm coś mi tu nie gra...jutro rano sprawdzę ale myślę że teraz pokazało bardziej prawdopodobna wagę[emoji41] dziś mam straszne wzdecie brzuch jak balon[emoji30]

Ja się kiedyś zważyłam rano. Waga wyszła ok, nawet się zdziwiłam, że tak mało przytyłam od ostatniego ważenia kilkanaście dni wcześniej. Stanęłam tego samego dnia wieczorem jeszcze raz i? I w porównania do wagi z rana miałam +4 kg! No niemożliwe, żebym tyle w ciągu dnia przytyła pomyślałam, aż tyle nie jadłam ;) No i się okazało, że rano waga coś mnie okłamała, bo potem ważyłam się przez 3 dni pod rząd wieczorami i waga była mniej więcej taka sama....

Do mnie dzisiaj z Aliexpressu przyszedl moj pierwszy tam zakup - torbo-plecak do wózka i powiem Wam, ze jakosciowo rewelacja!

Link do: Online Shop Diaper Bag Mummy Maternity Nappy Bags For Baby Stroller Bag Large Capacity Travel Backpack Nursing Bag For Baby Care W | Aliexpress Mobile

1521134929-68b3da49c9e97543-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
No to mnie pocieszyłaś, może moje rampersy też przyjdą super ;) Kiedyś, dawno temu zamawiałam 2 rzeczy z ali dla córki - sukienką z Krainy Lodu i spódniczkę tutu 2 sztuki. Sukienka mi wogóle nie doszła, a z 2 spódniczek dostałam 1 i to w zlym rozmiarze :/ I jakoś się zraziłam do zakupów na ali. Ale koleżanka co chwilę ma coś fajnego - a to torebkę, a to zegarek, a to śmieszne skarpetki, a to jej córka fajny plecak - i mówi, że wszystko zamawia na ali za grosze! No to stwierdziłam, że dam ali jeszcze jedną szansę ;)

Ja się kiedyś zważyłam rano. Waga wyszła ok, nawet się zdziwiłam, że tak mało przytyłam od ostatniego ważenia kilkanaście dni wcześniej. Stanęłam tego samego dnia wieczorem jeszcze raz i? I w porównania do wagi z rana miałam +4 kg! No niemożliwe, żebym tyle w ciągu dnia przytyła pomyślałam, aż tyle nie jadłam ;) No i się okazało, że rano waga coś mnie okłamała, bo potem ważyłam się przez 3 dni pod rząd wieczorami i waga była mniej więcej taka sama....

No to mnie pocieszyłaś, może moje rampersy też przyjdą super ;) Kiedyś, dawno temu zamawiałam 2 rzeczy z ali dla córki - sukienką z Krainy Lodu i spódniczkę tutu 2 sztuki. Sukienka mi wogóle nie doszła, a z 2 spódniczek dostałam 1 i to w zlym rozmiarze :/ I jakoś się zraziłam do zakupów na ali. Ale koleżanka co chwilę ma coś fajnego - a to torebkę, a to zegarek, a to śmieszne skarpetki, a to jej córka fajny plecak - i mówi, że wszystko zamawia na ali za grosze! No to stwierdziłam, że dam ali jeszcze jedną szansę ;)
Ja wiele rzeczy już zamawiałam i tylko raz przyszło coś zupełnie innego znaczy tshirt to się zgadzało ale z jakimi arabskim hieroglifami [emoji16] a zegargi, okulary przeciwsłoneczne, ostatnio foremki do ciastek, jakieś bluzki to super! A ten torbo plecak extra!

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Zamówiłam na aliexpressie dla małego 2 rampersy na lato Link do: Lato 2018 baby body 0 24 M krótki rękaw body niemowlęta newborn baby girl boy odzież bawełna kombinezon dla niemowląt cartoon costume w Lato 2018 baby body 0-24 M krótki rękaw body niemowlęta newborn baby girl boy odzież bawełna kombinezon dla niemowląt cartoon costume od Bodysuits na Aliexpress.com | Grupa Alibaba :) Zgodnie z info powinny dojść za jakieś 4 tygodnie, jak wszystko z ali - ciekawa jestem co to będzie za jakość.. Mąż się śmieje, że pewnie dostanę jakieś worki na kartofle, ale ja tam jestem pozytywnie nastawiona. Najwyżej oddam i poproszę o zwrot kasy.
Starsza córka urodziła się też na koniec czerwca, lato było wtedy upalne i takich rampersików z krótkimi rękawkami miałam mało, a super się sprawdzały. Zobaczymy jakie teraz będzie lato...
fajne :) a jaki rozmiar zamawiałaś?

reklama
Dziewczyny, kupiłam kiedys w TKMaxie taki kocyk- z myśla o dziewczynce... No a potem okazało się, że na usg jest siusiak i nie będzie drugiej córeczki. Jak wczoraj zaczęłam segregować ubranka i inne rzeczy dla dziecka, żeby zobaczyć czego tak naprawdę jeszcze mi brakuje, to mąż powiedział, że on nie będzie przykrywał syna "dziewczyńskim kocykiem" ;) Zapłacilam za niego 79,99zl. Byl tylko odpakowany i schowany do szafki, nie był prany. Odsprzedam za połowe ceny-40zl. Może którejś się spodoba? :) Jak nie to wystawie na olx albo allegro, no bo u nas raczej nie będzie wykorzystany. Ma ok. 82 x 62 cm.
15211950737421244268858.jpg

Załączniki

• 15211950737421244268858.jpg
    15211950737421244268858.jpg
    732 KB · Wyświetleń: 652
Do góry