Oby ! Z niecierpliwością czekamy na maluszka. Czy myślisz z mam biegnąc do laboratorium zrobić betę ? czy to jeszcze za wcześnie[emoji848][emoji848] wydawałoby się że jeszcze za szybko, ale kto wie? Jeżeli ciąży nie będzie to skonsultuj z lekarzem taki wysoki progesteron bo jest ponad normę ale trzymam kciuki bo może coś zaczyna się dziać
reklama
Za wcześnie lepiej poczekaćOby ! Z niecierpliwością czekamy na maluszka. Czy myślisz z mam biegnąc do laboratorium zrobić betę ? [emoji16] czy to jeszcze za wcześnie
W którym dniu najlepiej zrobić betę lub test ciążowy ?Za wcześnie lepiej poczekać
Najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki lub max dzień wcześniejW którym dniu najlepiej zrobić betę lub test ciążowy ?
I jak tam? Robiłaś test?W którym dniu najlepiej zrobić betę lub test ciążowy ?
Tak nic nie wyszłoI jak tam? Robiłaś test?
Byłam u ginekologa w czwartek przepisał mi duphaston i dostinex na obniżenie prolaktyny a mężowi profentil
A myślałam że jednak. Walczymy dalej, powodzenia!Tak nic nie wyszło
Byłam u ginekologa w czwartek przepisał mi duphaston i dostinex na obniżenie prolaktyny a mężowi profentil
Czy możesz mi coś więcej powiedzieć o lekach które zalecił mi lekarz ? Myślisz ze są odpowiednie ?A myślałam że jednak. Walczymy dalej, powodzenia!
TakCzy możesz mi coś więcej powiedzieć o lekach które zalecił mi lekarz ? Myślisz ze są odpowiednie ?
Duphaston - progesteron w skrócie pomaga w zagnieżdżeniu zarodka. Bardzo ważnym hormon.
Profetil - suplement diety dla mężczyzn. Różne witaminki bardzo dobre dla nasienia.
Dostinex - nie znam.
reklama
Mój mąż miał podobne. 1% prawidłowych, 5ml w 1ml i 15 w całości. Ruch też poniżej normy. Zrobił mąż badania i testosteron trochę niski, brak żylaków. Bierze pregnyl 5000j raz w tygodniu. Zastrzyk robi sam w brzuch. Leczy się już 2 miesiące został miesiac. Żeby była poprawa. Nie wiem czy jest.
Na te chwile próbujemy naturalnie. Nie wiem czy się uda.
I jak sytuacja, mąż robił badania?
Mój miał podobnie jak u Twojego a nawet chyba gorsze wyniki. Po około 4 miesiącach od pierwszego badania gdzie była bida z nędzą teraz jest praaawie ok. Końskie dawki suplementów zrobiły robote.