reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyniki badania nasienia

[emoji848][emoji848] wydawałoby się że jeszcze za szybko, ale kto wie? Jeżeli ciąży nie będzie to skonsultuj z lekarzem taki wysoki progesteron bo jest ponad normę :) ale trzymam kciuki bo może coś zaczyna się dziać :)
Oby ! Z niecierpliwością czekamy na maluszka. Czy myślisz z mam biegnąc do laboratorium zrobić betę ? 😁 czy to jeszcze za wcześnie

reklama
Czy możesz mi coś więcej powiedzieć o lekach które zalecił mi lekarz ? Myślisz ze są odpowiednie ?
Tak :)
Duphaston - progesteron w skrócie pomaga w zagnieżdżeniu zarodka. Bardzo ważnym hormon.

Profetil - suplement diety dla mężczyzn. Różne witaminki bardzo dobre dla nasienia.

Dostinex - nie znam.

reklama
Mój mąż miał podobne. 1% prawidłowych, 5ml w 1ml i 15 w całości. Ruch też poniżej normy. Zrobił mąż badania i testosteron trochę niski, brak żylaków. Bierze pregnyl 5000j raz w tygodniu. Zastrzyk robi sam w brzuch. Leczy się już 2 miesiące został miesiac. Żeby była poprawa. Nie wiem czy jest.
Na te chwile próbujemy naturalnie. Nie wiem czy się uda.

I jak sytuacja, mąż robił badania?
Mój miał podobnie jak u Twojego a nawet chyba gorsze wyniki. Po około 4 miesiącach od pierwszego badania gdzie była bida z nędzą teraz jest praaawie ok. Końskie dawki suplementów zrobiły robote.

Do góry