Karmię Piersią i nie mam okresu. Od jakiegoś czasu dziwnie się czuję ale może mi się tak wydaje. Tydzień temu miałam plamienia kilka dni śluz z krwią tylko na papierze. Wczoraj z ciekawości zrobiłam test wieczorem, wynik raczej negatywny przy słabym świetle spojrzalam i test odłożyłam A dziś rano ujrzalam takie coś??
reklama
Rozwiązanie
Przykro miNiestety u mnie druga beta wyszla 2miu/ml.
Wczoraj rano dostałam silnego bólu brzucha i krwawienia. Pojechałam do szpitala i ani sladu po ciązy.
Lekarz na początku zlecil tylko wykonanie bety. Po wywiadzie ze mną (przejścia w poprzednich ciążach) wykonał usg. Powiedział że coś tam widać.Jak na początek beta jest ok ,ale żeby być pewny należy ją powtórzyć po 48 godz lub 72 , później już ciężej to stwierdzić , a co lekarz na badaniu powiedział ?
reklama
Czyli masz już dzieci tak ? i co były jakieś problemy ? bo piszesz że po przejściach
U
użytkownik 176
Gość
Testy mogą wychodzić różnie. Wystarczy, że test nie jest robiony, pierwszego porannego moczu, albo że piłaś dużo wody i jest bardzo rozcienczony i wtedy test może nie wykazać ciąży. Najpewniejsze jest zawsze badanie z krwi.
Tak mam dzieci. Problemy w każdej ciąży miałam. Teraz dostałam duphaston i mam się oszczędzać. Mam nadzieję że wszystko rozwija się tak jak powinno, a te coraz bledsze testy nie mają znaczenia.
Mała.czarna
Fanka BB :)
I jak u Ciebie?
Ostensible
Ja na początku ciąży zrobiłam jeden test i wyszła od razu niewyraźna kreska.. ale poszłam po drugi innej firmy żeby potwierdzić, następnego dnia rano zrobiłam z porannego testu i nic ... dopiero jak przyszłam z pracy na tym drugim pojawiła się bardzo słaba kreska. Tak jak u Ciebie ... Obecnie jestem w 12 tygKarmię Piersią i nie mam okresu. Od jakiegoś czasu dziwnie się czuję ale może mi się tak wydaje. Tydzień temu miałam plamienia kilka dni śluz z krwią tylko na papierze. Wczoraj z ciekawości zrobiłam test wieczorem, wynik raczej negatywny przy słabym świetle spojrzalam i test odłożyłam A dziś rano ujrzalam takie coś?? Zobacz załącznik 954223
Daj znać jak sytuacja
reklama
Fado123
Przykro miNiestety u mnie druga beta wyszla 2miu/ml.
Wczoraj rano dostałam silnego bólu brzucha i krwawienia. Pojechałam do szpitala i ani sladu po ciązy.