reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wynik testu:( Ciaza?

Karmię Piersią i nie mam okresu. Od jakiegoś czasu dziwnie się czuję ale może mi się tak wydaje. Tydzień temu miałam plamienia kilka dni śluz z krwią tylko na papierze. Wczoraj z ciekawości zrobiłam test wieczorem, wynik raczej negatywny przy słabym świetle spojrzalam i test odłożyłam A dziś rano ujrzalam takie coś??
20190323_085957.jpg

Załączniki

• 20190323_085943.jpg
    20190323_085943.jpg
    1 016,2 KB · Wyświetleń: 489
reklama
Jeżeli spojrzałas później niż po 5 minutach to jest wynik nie ważny, wiem że niepokojace, ale miałam kiedyś tak samo. Już się tak cieszylam, ale mówię kurde przecież wynik jest odczytywane tylko do 5 minut, potem może być błąd lub zajść może jaka reakcja. Ostatnio zrobiłam test, bardzo szybko i do 5 minut spojrzałam, to faktycznie, miałam jasna kreseczke nie dowierzalam, po kilku dniach zrobiłam następny, to już było wyraźniej, ale zawsze najwiarygodniejsze jest zrobienie bety, potwierdzi ci ciążę, i wykaże w którym jesteś tygodniu z poziomu hcg w krwi. Pozdrawiam

reklama
Karmię Piersią i nie mam okresu. Od jakiegoś czasu dziwnie się czuję ale może mi się tak wydaje. Tydzień temu miałam plamienia kilka dni śluz z krwią tylko na papierze. Wczoraj z ciekawości zrobiłam test wieczorem, wynik raczej negatywny przy słabym świetle spojrzalam i test odłożyłam A dziś rano ujrzalam takie coś?? Zobacz załącznik 954223
I jak to się zakończyło? Pytam tak z czystej ciekawości.

Dzień dobry,

W poniedziałek zrobiłam dwa testy ciążowe i na obydwoch drugie kreski wyszły blade.
W środę wynik bety 60,61 miu/ml.
Powtórzyłam wczoraj z ciekawości test z apteki, czy kreski wyjdą intensywniejsze. A tu wynik negatywny a testy tej samej firmy. Po weekendzie pójdę zrobić jeszcze raz betę.
Czy ktoś miał taką sytuację? Ostatnia miesiączkę miałam 5 czerwca.
Pozdrawiam serdecznie.

Dzień dobry,

W poniedziałek zrobiłam dwa testy ciążowe i na obydwoch drugie kreski wyszły blade.
Powtórzyłam wczoraj z ciekawości test z apteki, czy kreski wyjdą intensywniejsze. A tu wynik negatywny a testy tej samej firmy. Po weekendzie pójdę zrobić jeszcze raz betę.
Pozdrawiam serdecznie.
A czy sprawdzałaś przyrost bety po 48h? Byłaś u lekarza?

U lekarza byłam we wtorek. Mam przyjść na wizytę 30 lipca a bety nie powtarzałam bo nie wiedziałam. W poprzednich ciążach później się dowiadywalam i już na usg było widać.

Dzień dobry,

Pozdrawiam serdecznie.
Szkoda pieniedzy na test z moczu, podejdz do tego samego labu, w którym bylas w srode i zrob betę.

Jak na początek beta jest ok ,ale żeby być pewny należy ją powtórzyć po 48 godz lub 72 , później już ciężej to stwierdzić , a co lekarz na badaniu powiedział ?

reklama
Do góry