Karmię Piersią i nie mam okresu. Od jakiegoś czasu dziwnie się czuję ale może mi się tak wydaje. Tydzień temu miałam plamienia kilka dni śluz z krwią tylko na papierze. Wczoraj z ciekawości zrobiłam test wieczorem, wynik raczej negatywny przy słabym świetle spojrzalam i test odłożyłam A dziś rano ujrzalam takie coś??
reklama
Rozwiązanie
Przykro miNiestety u mnie druga beta wyszla 2miu/ml.
Wczoraj rano dostałam silnego bólu brzucha i krwawienia. Pojechałam do szpitala i ani sladu po ciązy.
Jeżeli spojrzałas później niż po 5 minutach to jest wynik nie ważny, wiem że niepokojace, ale miałam kiedyś tak samo. Już się tak cieszylam, ale mówię kurde przecież wynik jest odczytywane tylko do 5 minut, potem może być błąd lub zajść może jaka reakcja. Ostatnio zrobiłam test, bardzo szybko i do 5 minut spojrzałam, to faktycznie, miałam jasna kreseczke nie dowierzalam, po kilku dniach zrobiłam następny, to już było wyraźniej, ale zawsze najwiarygodniejsze jest zrobienie bety, potwierdzi ci ciążę, i wykaże w którym jesteś tygodniu z poziomu hcg w krwi. Pozdrawiam
reklama
milla01
Fanka BB :)
I jak to się zakończyło? Pytam tak z czystej ciekawości.Karmię Piersią i nie mam okresu. Od jakiegoś czasu dziwnie się czuję ale może mi się tak wydaje. Tydzień temu miałam plamienia kilka dni śluz z krwią tylko na papierze. Wczoraj z ciekawości zrobiłam test wieczorem, wynik raczej negatywny przy słabym świetle spojrzalam i test odłożyłam A dziś rano ujrzalam takie coś?? Zobacz załącznik 954223
Dzień dobry,
W poniedziałek zrobiłam dwa testy ciążowe i na obydwoch drugie kreski wyszły blade.
W środę wynik bety 60,61 miu/ml.
Powtórzyłam wczoraj z ciekawości test z apteki, czy kreski wyjdą intensywniejsze. A tu wynik negatywny a testy tej samej firmy. Po weekendzie pójdę zrobić jeszcze raz betę.
Czy ktoś miał taką sytuację? Ostatnia miesiączkę miałam 5 czerwca.
Pozdrawiam serdecznie.
W poniedziałek zrobiłam dwa testy ciążowe i na obydwoch drugie kreski wyszły blade.
Powtórzyłam wczoraj z ciekawości test z apteki, czy kreski wyjdą intensywniejsze. A tu wynik negatywny a testy tej samej firmy. Po weekendzie pójdę zrobić jeszcze raz betę.
Pozdrawiam serdecznie.
Milmo
A czy sprawdzałaś przyrost bety po 48h? Byłaś u lekarza?Dzień dobry,
Pozdrawiam serdecznie.
aspekt
Szkoda pieniedzy na test z moczu, podejdz do tego samego labu, w którym bylas w srode i zrob betę.Dzień dobry,
Pozdrawiam serdecznie.
A co lekarz powiedział? Zbadał Cię?Podejdę w poniedziałek, ale strasznie się nie cierpliwie i czy ten wynik 60,61 jest dobry jak na 3/4 tydz ciąży?
reklama
Dozamnie88
Wynik wskazuje na to, że to początek ciąży.Podejdę w poniedziałek, ale strasznie się nie cierpliwie i czy ten wynik 60,61 jest dobry jak na 3/4 tydz ciąży?
Niestety nic więcej z niego nie wywnioskujesz. Tylko przyrost świadczy o tym, że Ciąża się rozwija.