reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niejasny wynik testu

reklama
Tylko na Boga ojca…załóż sobie kubeczek menstruacyjny!
No dobrze dobrze nie krzykaj na mnie bo się zamknę w sobie ❗
Łe no to jak Wy te poprzednie dzieci zrobiliście jak się seksicie? Przypadkiem chyba 😀 Tylko serduszkowanie przy owulce potwierdzonej teścikiem.
Te poprzednie to chyba nam podrzucili w takim razie jak tylko serduszkowanie wchodzi w grę
Jak mi się Krysia obudzi, to się naprawdę wkurzę 😂😂😂
To nie rżyj jak kobyla nie umiesz po cichu?
Moge tylko do szóstki..?
Eeeejjj…

Ciekawe czy się popuka w czoło czy od razu każe spadać?
Mam nadzieję że raczej powie to choć bendziem seruszkowywać
No i takie są efekty serduszkowania. Teraz możemy tylko sobie szpital wybrać I lekarza zmienić, nic innego nie pozostaje 🤷‍♀️🤣🤣

Ej serio łza mi wyszła od powstrzymywania śmiechu hahahaha
No ja się poplakałam do tego stopnia że klient mi wszedł do sklepu a ja się śmieje w głos i lzy mi lecą ze śmiechu,a on się patrzy na mnie nmjak na wariatkę. A moja córka do mnie no mamo no 🙈🙈🙈🙈
🤣

No ja się poplakałam do tego stopnia że klient mi wszedł do sklepu A ja się śmieje w głos i leży mi lecą ze śmiechu A on się patrzy na mnienjak na wariatkę. A moja córka do mnie no mamo no 🙈🙈🙈🙈
🤣
Jak powiedział Christian Grey do Anastasii Steele - We aim to please.

Ja spadam, mój czas się skończył :) Miłego dnia ❤️

Dajcie spokój, to już kolejny taki wątek z przenikaniem plemników przez spodnie, czy majtki. Uważam że nie ma co komentować, szkoda czasu

Nie wiecie że jak kreska różowa to dziewczynka a szara to chłopiec???

Zresztą te testy kłamią często ja polecam test z pasty do zębów jest dużo pewniejszy
Jak chodzi o płeć to właśnie te testy ciążowe kłamią! Najbardziej sprawdzony sposób na poznanie płci to tylko i wyłącznie test z sody oczyszczonej! 😂🙈

reklama
A ja mam teraz na serio pytanie do autorki wątku: [mention]Karen123 [/mention] co jest niejasne w tym teście dla Ciebie? Bo to już drugi z kolei Twój post z tym samym pytaniem. Będziesz co miesiąc pytać obcych ludzi czy test jest napewno negatywny? Jak się tak panicznie boisz to przestań uprawiać seks i pieszczoty, bo się choroby psychicznej nabawisz.

Do góry