Kamusia1812
Początkująca w BB
Jaki miałaś wynik 29.06?Chyba coś nie tak jest prawda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki miałaś wynik 29.06?Chyba coś nie tak jest prawda?
60,30 jestem załamanaJaki miałaś wynik 29.06?
Niestety z tego co się orientuję to masz sporo za mały przyrost. Najlepiej jak w poniedziałek jeszcze raz powtórzysz badanie60,30 jestem załamana
A czy są jeszcze wgl jakieś szanse ,Niestety z tego co się orientuję to masz sporo za mały przyrost. Najlepiej jak w poniedziałek jeszcze raz powtórzysz badanie
Ogólnie nie masz spadku, więc wydaje mi się, że szanse są. Może zadzwoń do lekarza jakiegoś prywatnie o opinie.A czy są jeszcze wgl jakieś szanse ,
przyrost poniżej normy. Więc albo ciąża biochemiczna... albo nie wiem co. Zrób w poniedziałek jeszcze raz żeby skontrolować czy ona jeszcze wybije czy jednak bedzie spadać, bo jak będzie przyrastać to będziesz musiała kontrolować czy jakims cudem ciaza się rozwija dobrze czy jednak ciąża pozamaciczna...Chyba coś nie tak jest prawda?
Sprawdź przyrost za pomocą kalkulatora np na stronie https://plodnosc.pl/kalkulator-beta-hcg/Jak to rozumieć dziewczyny??Zobacz załącznik 1542491
A jest jeszcze wgl jakaś szansa jak to trochę skoczyło? Czy jakby była biochemiczna to czy ona by nie spadała albo leciutko by się dźwignęło?przyrost poniżej normy. Więc albo ciąża biochemiczna... albo nie wiem co. Zrób w poniedziałek jeszcze raz żeby skontrolować czy ona jeszcze wybije czy jednak bedzie spadać, bo jak będzie przyrastać to będziesz musiała kontrolować czy jakims cudem ciaza się rozwija dobrze czy jednak ciąża pozamaciczna...
biochemiczna by spadała, ale też może być tak że po prostu dregnela delikatnie do gory tak jak teraznu Ciebie. Dlatego wazne zebys w poniedzialek zrobila jeszzcze raz.A jest jeszcze wgl jakaś szansa jak to trochę skoczyło? Czy jakby była biochemiczna to czy ona by nie spadała albo leciutko by się dźwignęło?
Zrobię, jestem załamana strasznie eh już taka nadzieja byłabiochemiczna by spadała, ale też może być tak że po prostu dregnela delikatnie do gory tak jak teraznu Ciebie. Dlatego wazne zebys w poniedzialek zrobila jeszzcze raz.