Kamusia1812
Początkująca w BB
Jutro rano powtórzę Bete to zobaczę jaki jest przyrost po 48h, dziś kreseczka na teście ciążowym jest już dużo mocniejsza niż wczoraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Daj znać później jaki wynik.Jutro rano powtórzę Bete to zobaczę jaki jest przyrost po 48h, dziś kreseczka na teście ciążowym jest już dużo mocniejsza niż wczoraj
Jesli ciaza jest niepowiklada to mozna latac. Dla pewnosci umow sie do jakiegos innego lekarza przed samym wyjazdem dla kontroli, czy wszystko
Hejo, jasne dam! Czekam dalejHej. Daj znać później jaki wynik.
Robilaś badania w ślaskim laboratorium? Też tak długo czekasz na wyniki? Ja w poprzedniej ciąży robiłam w Synevo i o wiele szybciej były wyniki
Ja przedwczoraj miałam dopiero kilka minut przed 17, więc dziś wcale nie dziwi mnie, że wciąż ich nie maTak, ale przedwczoraj miałam szybko a dziś dalej czekam…
Mimo, że robiłam badania około 7ranoJa przedwczoraj miałam dopiero kilka minut przed 17, więc dziś wcale nie dziwi mnie, że wciąż ich nie ma
Jak to rozumieć dziewczyny??Hej. Daj znać później jaki wynik.
Chyba coś nie tak jest prawda?Jak to rozumieć dziewczyny??Zobacz załącznik 1542491