reklama
nikiforka
W lesie :)
Witajcie!
Nasza dziewczynka będzie nosiła mityczne imię czyli Helena a gdyby się coś nagle zmieniło i urodzi się chłopak to damy mu na imię Tymoteusz
Imię Gracjan kojarzy mi się z Gracjanem Roztockim - nierozgarniętym, szurniętym i dziwnym kolesiem tarzającym się nago w błocie śpiewając "Jozin z bazin" więc jak dla mnie odpada po całości.
Liliana - jedno z piękniejszych imion żeńskich. Gdyby nie to, że mój brat tak nazwał swoją córę to pewnie moja by takie nosiła
Nasza dziewczynka będzie nosiła mityczne imię czyli Helena a gdyby się coś nagle zmieniło i urodzi się chłopak to damy mu na imię Tymoteusz
Imię Gracjan kojarzy mi się z Gracjanem Roztockim - nierozgarniętym, szurniętym i dziwnym kolesiem tarzającym się nago w błocie śpiewając "Jozin z bazin" więc jak dla mnie odpada po całości.
Liliana - jedno z piękniejszych imion żeńskich. Gdyby nie to, że mój brat tak nazwał swoją córę to pewnie moja by takie nosiła
u mnie imie dla chlopca to juz wybrane bylo (oczywiscie przez plec brzydsza ) jeszcze zanim dowiedzialam sie o ciazy
takze tatus uparl sie na malego Przemka takze coz za wiele do powiedzienia nie mam bedzie jak to mowi maly Pemuś xD;-)
a dla dziewczynki bedzie Paulinka mialo byc Angelika ale moj stwierdzil ze nie bedzie wiedzial jak to napisac takze plany ulegly zmianie.. w sumie najwazniejsze by imie dziecka nie osmieszalo no juz za tydzien USG to sie dowiem czy jednak Przemus czy Paulinka no chyba ze bedzie Maly wredotek i sie odwroci ale to wtedy wiadomo ze to chlopiec bo ktoz inny moze byc taki zlosliwy jak nie po tatusiu
takze tatus uparl sie na malego Przemka takze coz za wiele do powiedzienia nie mam bedzie jak to mowi maly Pemuś xD;-)
a dla dziewczynki bedzie Paulinka mialo byc Angelika ale moj stwierdzil ze nie bedzie wiedzial jak to napisac takze plany ulegly zmianie.. w sumie najwazniejsze by imie dziecka nie osmieszalo no juz za tydzien USG to sie dowiem czy jednak Przemus czy Paulinka no chyba ze bedzie Maly wredotek i sie odwroci ale to wtedy wiadomo ze to chlopiec bo ktoz inny moze byc taki zlosliwy jak nie po tatusiu
Witajcie!
a u nas Gracjan bedzie i juz
jeszcze pewnie nie jednego nierozgarnietego/ta, szurnetego/ta..itd w swoim zyciu spotkamy, ktory/ktora bedzie nosila imie naszych dzieci...i co z tego ? moje dziecko nada imieniu nowy charakter!:-)
Ewcik- Marcel tez nam sie podoba..jak juz pisalam i Kornel...ale nazywsko nasze zaczyna sie na R i wychodzi lamacz jezykowy...niestety - ale imie sliczne
U nas z zenskimi imionami jest niezdecydowanie...Wiktoria, Noemi i ta Nina...
jedyneczka
Fan(ka)
R.usałka z waszych typów Mrcelinai Karolina w moim guście
emih ładnie Pawełek a z dziewczęcych bardzo mi się Liliana i Nina podobają.
Mój kręci nosem że wolałby Nine zamiast Nadii:-)
emih ładnie Pawełek a z dziewczęcych bardzo mi się Liliana i Nina podobają.
Mój kręci nosem że wolałby Nine zamiast Nadii:-)
reklama
Jeśli będzie to chłopiec to zapewne Paweł albo Tomek.A co do dziewczynki to jakoś nie możemy nic konkretnego wymyślić.Najbardziej prawdopodobna wersja to Ada, aczkolwiek nie zdziwię się jeśli coś nagle się jeszcze zmeni