reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

U nas bedzie Lileczka, bo nie wyobrazam sobie juz innego imienia. Poza tym troche w tym tradycji. Moja babcia miala Anna, ja mam Anna, a moja corcia bedzie LiliAnna.

reklama
ja mówię że będzie Nina, to wszyscy się pytają jak brzmi pełne imię :-D
Powiedziałam bratu, że będzie Nina, to przekazał dalej, że Zuza. W końcu wyszło że coś jest nie tak. Pytam brata skąd mu się wzięło Zuza, to mówi, że i to i to na 4 litery :-D

Po akcji z Majką, której wyrosły jajeczka dopiero w ostatnich dniach zdecydowaliśmy się (a raczej ja zdecydowałam), że jednak będzie SZYMON. Pierwsza myśl jednak najlepsza :-)

Kiedy myslalam, ze u mnie bedzie chlopiec mial byc Hubert ( bo jest Kuba - Kubus i mial byc Hubus do kompletu ) a kiedy wydalo sie, ze to panna moj synek zapytal, czy bedzie Hubercinka, ale juz przyzwyczail sie do Lileczki.

Teraz to my mamy dylemat z imieniem...mi się podoba Maja, Nadia, Hanna, Zosia...ale nic na 100%, M coś o Kalinie mówi....ja ostatnio się obudziłam i mi pierwsze na myśl przyszło Hanna Wiktoria....a to taka mieszanka mnie i M bo ja mam Anna a M Wiktor...no i zobaczymy czy M się przekona??? Tyle że i ja jeszcze nie jestem na 100% zdecydowana.

aniapestka Kalinka bardzo mi się podoba;-) ale Hanna Wiktoria też bardzo fajnie brzmi:-) ja gdyby nie M i jego uparte nazywanie córci Jagódką też pewnie bym jeszcze przebierała i wybierała;-) a tak zapowiedziałam, ze jeśli kiedykolwiek będzie drugie dziecko to ja wybieram imię:-D

reklama
Do góry