reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ja mówię że będzie Nina, to wszyscy się pytają jak brzmi pełne imię
Powiedziałam bratu, że będzie Nina, to przekazał dalej, że Zuza. W końcu wyszło że coś jest nie tak. Pytam brata skąd mu się wzięło Zuza, to mówi, że i to i to na 4 litery
Powiedziałam bratu, że będzie Nina, to przekazał dalej, że Zuza. W końcu wyszło że coś jest nie tak. Pytam brata skąd mu się wzięło Zuza, to mówi, że i to i to na 4 litery
ania_pestka
Fanka BB :)
Teraz to my mamy dylemat z imieniem...mi się podoba Maja, Nadia, Hanna, Zosia...ale nic na 100%, M coś o Kalinie mówi....ja ostatnio się obudziłam i mi pierwsze na myśl przyszło Hanna Wiktoria....a to taka mieszanka mnie i M bo ja mam Anna a M Wiktor...no i zobaczymy czy M się przekona??? Tyle że i ja jeszcze nie jestem na 100% zdecydowana.
atabe
Fanka BB :)
aniapestka Kalinka bardzo mi się podoba;-) ale Hanna Wiktoria też bardzo fajnie brzmi:-) ja gdyby nie M i jego uparte nazywanie córci Jagódką też pewnie bym jeszcze przebierała i wybierała;-) a tak zapowiedziałam, ze jeśli kiedykolwiek będzie drugie dziecko to ja wybieram imię
młoda mamuśka
szczęśliwa mama i żona
u mnie na 99% chłopczyk i mój W wybrał imię Florian, ja dodałam Grzegorz jakby mu się kiedyś Florian nie spodobał więc będzie Florian Grzegorz :-) (moja mamuśka błaga by zmienić imię a Wam jak się podoba? ;p)
reklama