henrietta5
Fanka BB :)
Makta właśnie o to rozwolnienie chodzi z tym olejem -ruchy jelit powodują rozpocz ęcie akcji porodowej , ale chyba nie miałabym odwagi spróbować , wyczytałam to w którymś artykule podsuniętym przez jakąś wrześniówkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zalinkuje jeszcze raz dla jasnościPost mnie rozwalił za 1 i 2 i3 razem jak go czytałam -napisałam nawet na priva do tej kobiety z pytaniem czy stosowała wiesiołka i maliny -odpisała ze tylko maliny sporadycznie i że pierwszy poród też miała bardzo szybki -więc w jej przypadku pewnie uwarunkowane genetycznieMakta właśnie o to rozwolnienie chodzi z tym olejem -ruchy jelit powodują rozpocz ęcie akcji porodowej , ale chyba nie miałabym odwagi spróbować , wyczytałam to w którymś artykule podsuniętym przez jakąś wrześniówkę
u mnie to samo. 41 tydzien. a kochalismy sie godzine przed porodemW pierwszej ciązy seks był do ostatnich dni a urodziłam w 41 tygodniu.