reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o porodzie

My też ćwiczymy;-)Ale na razie na spokojnie...Czytałam że skurcze może wywołać też masaz olejkiem szałwiowym...Miesza się z oliwką lub olejem virgin i masuje lędzwiowy-chyba wypróbuje jak do końca tyg.nic się nie ruszy.A w 1 ciązy tez sex do końca a w 42 rodziłam...

reklama
laski po seksiku podobno nogi do góry,żeby sperma zadziałała - ma właściwości wywołujące skurcze. Ja mogę tylko dobre rady dawać, bo mojego M. nie ma, albo olej rycynowy wypić:crazy:

A olej rycynowy to przypadkiem nie na inne dolegliwości?? Bo ja bym się bała rozwolnienia po nim he he he
I tez sobie nie odmawiamy, chociaz moj M. za każdym razem się boi, że zaraz po moge urodzić ;)...mężczyźni;-);-);-);-)

Kochane w spermie zawarte są prostaglandyny naturalne hormony, które powodują skurcze mieśni gładkich, wiec i macicy. Często podają też przy porodzie w żelu.

a z olejem rycynowym podobno lepiej nie próbować! poczytajcie na necie.

Szyszunka-racja!olej czasami za mocno może podziałać-jak ta laska z gazetowego forum co urodziła w łazience a mąż nacinał nożyczkami...olej sobie zapodała godzinę wcześniej...Ja bym się bała :baffled:

reklama
ja wole nie eksperymentować :no: jeszcze mam trochę czasu więc narazie zdam się na moje maleństwo aż odczuje że pora wyjść, a jeśli nie to na lekarzy. ale sexik jak najbardziej hehehe :-D:-D:-D

Do góry