kroptusia - jak wielki ten czop? zmieściłby się w ręce? mi chyba się coś strzępi ale nie mam pojęcia czy to czop czy jakaś inna wydzielinowa bakteria się znów przypałetała.
QUOTE]
byl spory ok 4 na 4 cm jakos tak moze 5...taka sorry duza galareta, nie byl to sluz podbarwiony ani strzepy CZEGOS TAM tylko jedna zbita trzesaca sie na papierze galareta....
Kroptusiu jeśli chodzi o te bóle krzyżowe to bardzo bolące... niewiem jak się nawet zapytac
chodzi mi o to jak są odczuwalne i do czego porównywalne bo mnie już kilka dni bolą plecy taki ból promieniujący ale nie mocny
tak jakby grypa tzn łamanie w kościach ... a może mnie powiało niewiem sama .............
ciezko opisac bo nie pamietam tego bolu z 1 porodu a ten to jeszcze nie to co moze osiagnac jesli chodzi o bole krzyzowe, pamietam z 1 porodu, choc nie kazda je ma ze skurcze przy nich to pikus i tak jest...poki co wrazenie jakby mi ktos wyrywal dol kregoslupa laczy sie to ze skurczami brzucha na samym dole i promienieje na gore i wlasnie na plecy...Czytalam i przy 1 porodzie tak bylo ze te wlasciwe skurcze odczuwa sie na dole i promieniuja na brzuch i plecy a te skurcze wyzej czy na srodku brzucha to falszywy alarm...Ja takie poki co ma, lapie mnie skurcz, trzyma pol min, minute, pare glebszych oddechow wyrwanych wlosow i puszcza....:-)