mam pytanie do laseczek po terminie i tych bliskich terminu :-) zauważyłyście u siebie jakieś upławy, wydzielinę? bo ja mam dzisiaj takie grudki śluzu białawo żółtawego dodam że czop odszedł mi już 27 sierpnia i strzępił się tak ze 3 dni... to teraz niewiem co to może byc. może znów jakaś infekcja sie przyplatała?
reklama
O ale ci dobrze,ze ci czop wypadl... a ja tylko snie hehehe
Ja nie mam zadnej wydzieliny....
dobrze i niedobrze bo bym sobie poserduszkowała to by coś się ruszyło:-) ale czytałam ze bez czopa trza się wstrzymac....
No tak... ale juz wiadomo,ze to na dniach.... a u mnie ze max 4 tyg.... hahaa max do 7 padz!!
ja już sobie wmawiam od dwóch tygodni że to na dniach heheh
jak w tym tygodniu nie urodze to wykituje przez te czekanie... siedze w domu od lutego i nigdy mi się tak nie dłużyło jak teraz
moja mama mówi że jeszcze nigdy nie widziała kobiety co by jej się tak śpieszyło do porodu;-) pewnie zmienię zdanie jak bede po
iwona85cz
Fanka BB :)
ja już sobie wmawiam od dwóch tygodni że to na dniach heheh
jak w tym tygodniu nie urodze to wykituje przez te czekanie... siedze w domu od lutego i nigdy mi się tak nie dłużyło jak teraz
moja mama mówi że jeszcze nigdy nie widziała kobiety co by jej się tak śpieszyło do porodu;-) pewnie zmienię zdanie jak bede po
haha ja mam to samo ... co mi się ktoś pyta kiedy rodzę to odpowiadam, że na dniach ... moja mama z kolei mówi żeby mi się tak nie śpieszyło na tą porodówkę bo potem jak już się poród zacznie to będę chciała jak najszybciej stamtąd uciekać hehe ... ale tak swoją drogą to to czekanie jest dobijające
Syla-czytałam na innym forum opinię położnej że ''jak czop wypadł to można sie kochać -pod warunkiem ze mąż się nie puszcza;-)''Dziecko jest zabezpieczone pęcherzem płodowym przed infekcjami-więc jakiekolwiek infekcje mogą tylko do szyjki wejść-my wcale nei pościmy od 3 tyg-chyba byśmy zwariowali...dobrze i niedobrze bo bym sobie poserduszkowała to by coś się ruszyło:-) ale czytałam ze bez czopa trza się wstrzymac....
Syla-czytałam na innym forum opinię położnej że ''jak czop wypadł to można sie kochać -pod warunkiem ze mąż się nie puszcza;-)''Dziecko jest zabezpieczone pęcherzem płodowym przed infekcjami-więc jakiekolwiek infekcje mogą tylko do szyjki wejść-my wcale nei pościmy od 3 tyg-chyba byśmy zwariowali...
"pod warunkiem, ze maz sie nie puszcz"a, hahaha ale sie usmialam!!! pozostaje miec nadzieje dzis mojemu powiem, ze jak sie puszcza to nic z tego hihihihihi (mimo ze mi czop nie odszedl, w poprzedniej wcale )
reklama
my wcale nei pościmy od 3 tyg-chyba byśmy zwariowali...
Olgha tylko pozazdrościć. Mój M musi być namawiany bo się boi ...