lenkaa* dzięki super strona :-)W takim razie ta stronka się przyda - zwłaszcza po 30 listopada jak ją uaktualnią :-)
Fundacja Rodzić po Ludzku - szkoły rodzenia, szpitale, poradnie laktacyjne
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
andziak1
Fanka BB :)
Chyba się tym razem nie wybiorę - byłam 4 lata temu
Ale ze względu na posiadaną już wiedzę w tej materii, czy dlatego, że według Ciebie nie było warto?
N
nataliak
Gość
a tak przy okazji to od którego tygodnia się idzie?
u mnie jest niby po skonczonym 27tc ale cykl zajec powtarza sie co 8tygodni i musze zaczac w 23tc bo nastepnego cyklu moglabym juz nie ukonczyc
Estragon- a masz jakies znajome, ktore niedawno rodziły w krakowskich? jak tak to zrob wywiad środowiskowy Moje dwie znajome rodziły poł roku temu wiec popytam je, jedna rok temu wiec tez zapytam. Pozatym moja doktorka pracuje Narutowicza wiec tez zapytam. Pozatym w Krakowie moja mama ma znajomego(bardzo dobrego) chirurga, ktory napewno ma pojecie jakie wariunki panuja w szpitalach. Jak tylko cos sie dowiem, dam znac
włąsnie znalazłam tu blisko mnie 20 km, ale to jakaś do dupy szkoła. piszą ze od 24 t.c. godzina kosztuje 30zł (nic nie podali ile cały kurs, albo jak długo trwa kurs) i maksymalnie 3 pary na sale wchodzą. to u mnie w domu wiecej miejsca jestu mnie jest niby po skonczonym 27tc ale cykl zajec powtarza sie co 8tygodni i musze zaczac w 23tc bo nastepnego cyklu moglabym juz nie ukonczyc
Ale ze względu na posiadaną już wiedzę w tej materii, czy dlatego, że według Ciebie nie było warto?
Warto było, zwłaszcza ze względu na męża, który inaczej w życiu nie przyswoiłby tej wiedzy
Natomiast teraz nie czuję takiej potrzeby - jednego niemowlaka przeżyliśmy, większość rzeczy pamiętamy, oddychać potrafię ... nie widzę za bardzo celu.
Może warto byłoby chodzić ze względu na gimnastykę - ale ostatnio też nie mogłam na nią chodzić ze względu na twardnienie brzucha, nie mam więc gwarancji, że i tym razem się uda.
reklama
awru
Fanka BB :)
komi może się spotkamy na porodówce bo ja też póki co obastawiam warszawską.. a wiek ciąży mamy bardzo zbliżony :-)Warszawska Białystok
anusiak-nie martw sie,naprawde panstwowo nie znaczy gorzej
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.