reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o porodzie oraz wybieramy szpital, szkołę rodzenia i położną

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nataliak, idealnie wyczułaś lukę w naszych wątkach:-) wieć ja szybciutko powtórzę to co pisałam na wątku brzuszkowym- zapisałam się dzisiaj do szkoły rodzenia Jeanette- współpracującej ze szpitalem Św. Zofii. Zajęłam ostatnie miejsce (tzn. dla siebie i męża:-)), a zajecia zaczynają się 13go stycznia, raz w tygodniu po 2 godz.

reklama
Nataliak, idealnie wyczułaś lukę w naszych wątkach:-) wieć ja szybciutko powtórzę to co pisałam na wątku brzuszkowym- zapisałam się dzisiaj do szkoły rodzenia Jeanette- współpracującej ze szpitalem Św. Zofii. Zajęłam ostatnie miejsce (tzn. dla siebie i męża:-)), a zajecia zaczynają się 13go stycznia, raz w tygodniu po 2 godz.

Ja też zamierzam na Żelaznej!:-) I dowiedziałam się w ciągu ostaniego tygodnia wielu ciekawych rzeczy na ten temat: ze oczywiście trzeba skończyć zwiazana ze szpitalem szkołę rodzenia- więc zapisałam się do Jeanette Kalety:-), ale że to w ogóle nie gwarantuje przyjęcia! Że największą gwarancję daje umowa z położną i lekarz prowadzący.......

Dobrze wiedziec, zapisze sie chocby jutro na pierwszy wolny termin w SzkR, moze sie przed majem wyrobie;) moj lekarz prowadzacy nie jest z zelaznej. Pomysle o poloznej. . w sumie jakbym sie do Sw Zofii nie dostala to nie bede rozpaczala, biore jeszcze pod uwage madalinskiego i instytut matki i dziecka.

Co do szkoly rodzenia polecają (a niekt porodowki nawet wymagają) uczestnictwo tatuskow przed porodem rodzinnym.
Zapisze sie, jakies korzysci napewno sie znajda- chociazby poznanie innych majowek 2010:)

a ja jeszcze się nie dowiadywałam nawet:zawstydzona/y:
jest szkoła rodzenia przy tym szpitalu gdzie ja chcę rodzić, ale tam chyba nie pojdę, nie chce mi się 130 km dojeżdzać. pojdę tu niedaleko mnie 20 km :-)
a powiedzcie, jak się kształtują ceny?

u mnie 450zl za 8x2h ale wiekszosc zwraca sie przy oplatach szpitalnych za porod.

Nataliak, jaką Ty masz dzisiaj wenę dziewczyno!;-) Ja się powtórzę- św Zofia w Wawie:-) (jak mnie przyjmą!:p)

ja zdecydowana jestem na centralny szpital kliniczny mswia w warszawie - zadnego innego nie bralam, nie biore i nie bede brala pod uwage ;P

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry