Nataliak, idealnie wyczułaś lukę w naszych wątkach:-) wieć ja szybciutko powtórzę to co pisałam na wątku brzuszkowym- zapisałam się dzisiaj do szkoły rodzenia Jeanette- współpracującej ze szpitalem Św. Zofii. Zajęłam ostatnie miejsce (tzn. dla siebie i męża:-)), a zajecia zaczynają się 13go stycznia, raz w tygodniu po 2 godz.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
asca
Zaangażowana w BB
Nataliak, idealnie wyczułaś lukę w naszych wątkach:-) wieć ja szybciutko powtórzę to co pisałam na wątku brzuszkowym- zapisałam się dzisiaj do szkoły rodzenia Jeanette- współpracującej ze szpitalem Św. Zofii. Zajęłam ostatnie miejsce (tzn. dla siebie i męża:-)), a zajecia zaczynają się 13go stycznia, raz w tygodniu po 2 godz.
Ja też zamierzam na Żelaznej!:-) I dowiedziałam się w ciągu ostaniego tygodnia wielu ciekawych rzeczy na ten temat: ze oczywiście trzeba skończyć zwiazana ze szpitalem szkołę rodzenia- więc zapisałam się do Jeanette Kalety:-), ale że to w ogóle nie gwarantuje przyjęcia! Że największą gwarancję daje umowa z położną i lekarz prowadzący.......
Dobrze wiedziec, zapisze sie chocby jutro na pierwszy wolny termin w SzkR, moze sie przed majem wyrobie moj lekarz prowadzacy nie jest z zelaznej. Pomysle o poloznej. . w sumie jakbym sie do Sw Zofii nie dostala to nie bede rozpaczala, biore jeszcze pod uwage madalinskiego i instytut matki i dziecka.
Co do szkoly rodzenia polecają (a niekt porodowki nawet wymagają) uczestnictwo tatuskow przed porodem rodzinnym.
Zapisze sie, jakies korzysci napewno sie znajda- chociazby poznanie innych majowek 2010
N
nataliak
Gość
ja jestem juz zapisana do csk mswia, najblizsze zajecia rozpoczynaja sie 5stycznia.
Centralny Szpital Kliniczny MSWiA w Warszawie - Klinika Położnictwa, Chorób Kobiecych i Ginekologii Onkologicznej
Centralny Szpital Kliniczny MSWiA w Warszawie - Klinika Położnictwa, Chorób Kobiecych i Ginekologii Onkologicznej
estragon
mamusia synusia:P
właśnie przeszukałam internet i niestety mało jest info o krakowskich szkołach rodzenia, ale znalazłam coś, co mnie ucieszyło o Uniwersyteckiej Szkole Rodzenia, same dobre opinie, a zamierzam (chyba) tam rodzic. Dla mam z Krakowa:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,588,...niwersytecka_Szkola_Rodzenia_KRAKOW_Kope.html
http://forum.gazeta.pl/forum/w,588,...niwersytecka_Szkola_Rodzenia_KRAKOW_Kope.html
asca
Zaangażowana w BB
szkola (wawa- szpit sw zofii) do ktorej sprobuje sie zapisac
Szpital Specjalistyczny św. Zofii w Warszawie - Szkoła Rodzenia Zosieńka
i termin
09.03.10 - 27.04.10 - zajęcia raz w tygodniu (wtorki)
poki co wlacza sie sekretarka, jutro sprobuje sobie zaklepac miejsce, ktoras majowka sie dolaczy?
Szpital Specjalistyczny św. Zofii w Warszawie - Szkoła Rodzenia Zosieńka
i termin
09.03.10 - 27.04.10 - zajęcia raz w tygodniu (wtorki)
poki co wlacza sie sekretarka, jutro sprobuje sobie zaklepac miejsce, ktoras majowka sie dolaczy?
a ja jeszcze się nie dowiadywałam nawet
jest szkoła rodzenia przy tym szpitalu gdzie ja chcę rodzić, ale tam chyba nie pojdę, nie chce mi się 130 km dojeżdzać. pojdę tu niedaleko mnie 20 km :-)
a powiedzcie, jak się kształtują ceny?
jest szkoła rodzenia przy tym szpitalu gdzie ja chcę rodzić, ale tam chyba nie pojdę, nie chce mi się 130 km dojeżdzać. pojdę tu niedaleko mnie 20 km :-)
a powiedzcie, jak się kształtują ceny?
N
nataliak
Gość
u mnie 450zl za 8x2h ale wiekszosc zwraca sie przy oplatach szpitalnych za porod.
N
nataliak
Gość
ja zdecydowana jestem na centralny szpital kliniczny mswia w warszawie - zadnego innego nie bralam, nie biore i nie bede brala pod uwage ;P
reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
W takim razie ta stronka się przyda - zwłaszcza po 30 listopada jak ją uaktualnią :-)
Fundacja Rodzić po Ludzku - szkoły rodzenia, szpitale, poradnie laktacyjne
Fundacja Rodzić po Ludzku - szkoły rodzenia, szpitale, poradnie laktacyjne
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.