reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o porodzie oraz wybieramy szpital, szkołę rodzenia i położną

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
elwiwas jak mamy taki wątek, to odpisuję tutaj;-). Ja właśnie też się waham miedzy Kopernikiem (stąd mam lekarza) a Narutowiczem. W Koperniku leżałam we wrześniu- warunki fatalne, ale specjaliści najlepsi no i neonatologia. W Narutowiczu leżałam 3 lata temu po poronieniu, warunki fatalne (nie wiem jak jest teraz). Lekarza nie zamierzam zmieniac, a nie chciałabym iśc tak na żywioł, tzn z ulicy...

reklama
Ja mam najmniejszy wybór więc problemu brak:

W Gorzowie posiadamy jeden szpital :-)

jest jeszcze bliziutko w Skwierzynie ale czas pokaże....

No jak czytam opinie o naszych dwóch państwowych szpitalach, to w domu chyba urodzę,jak mnie prywatnie nei przyjmą :-(
Ja tak samo.Państwowo nawet nie mam co,opinie fatalne.Na prywatną klinikę muszę odkładać,jeśli mnie przyjmą oczywiście.Poród w państwowym szpitalu kosztuje (i to nie mało).Wolę drugie tyle dołożyć i rodzić w normalnych warunkach.Także zdecydowałam się na Salve w Łodzi.
SALVE - Nowe Oblicze Zdrowia

Warszawska Białystok

anusiak-nie martw sie,naprawde panstwowo nie znaczy gorzej

u mnie 450zl za 8x2h ale wiekszosc zwraca sie przy oplatach szpitalnych za porod.
ja własnie nie chce chodzić do szkoły rodzenie przy tym szpitalu co chce rodzić, a za poród rodiznny 150 zł wołają, tzn to jest niby za strój męzą :-)
a tak przy okazji to od którego tygodnia się idzie?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry