reklama
marlena021
Fanka BB :)
a ha, miał jezyk przykrótki miał podcinana ta błonke.
marlena021
Iśku Twój tez ładnie wazy :-)
ahh zapomniałam dodac ze nastepne szczepienie mamy w lipcu czyli to bedzie 16 miesiac.
ahh zapomniałam dodac ze nastepne szczepienie mamy w lipcu czyli to bedzie 16 miesiac.
Ostatnia edycja:
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
HEEL Vomitusheel (wymioty) krople 30ml - homeopatia - Heel - Iwona to sa te krople,dawkowanie jest tam podane ale w ostrych stanach podaje się chyba 10 kropli co 15 minut i tak albo przez 3 godziny albo przez 2 juz nie pamiętam,ja przy młodym uzywałam
marlena021
Iśku to najwazniejsze, byle zdrówko było
Ada z dziś 9040 kg :-) wysokość 74 cm. Obwód głowy 45 cm, klatka piersiowa 47 cm.
Moja kruszynka, każdy się dziwił w przychodni, że sama chodzi, a przecież ona już roczek skończyła. Ada dostała dziś prevenal 13 to to udoskonalona szczepionka na pneumo. Na spokojnie mamy przyjść po świętach na odrę, świnkę, różyczkę, a potem też w lipcu po 16 stym :-)
Moja kruszynka, każdy się dziwił w przychodni, że sama chodzi, a przecież ona już roczek skończyła. Ada dostała dziś prevenal 13 to to udoskonalona szczepionka na pneumo. Na spokojnie mamy przyjść po świętach na odrę, świnkę, różyczkę, a potem też w lipcu po 16 stym :-)
reklama