reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
maniulka goraczki nie ma:)
Wiem ze bylo juz pisane nie raz ze mozna wychodzic tylko chcialam sie upewnic:)
Mlody pierwszy raz ma katar i ja jakos chyba delikatnie przewrwazliwiona jestem

No to chyba mozemy powiedziec ze zaczeło sie chodzenie. Oczywiscie Majka jeszcze raczkuje.ale to głównie wtedy jak upadnie idąc i doraczkowuje do mebla zeby sie podniessc ( calkiem sama jeszcze nie umie wstac, dopiero probuje). Ale od wczoraj cały czas pokonuje juz wieksze odleglosci i to dosc pewnie :-):-) No i juz widac ze sie nie boi :-)

Gosia super, a jak już zacznie chodzić to bęziesz chciała żeby sobie posiedziała, a tu nic z tego, przecież trzeba zajrzeć w każdy możliwy kąt i do każdej szafki, my mamy wszystkie pozaklejane taśmą malarską, wszelaki zabezpieczenia zostały rozpracowane

Gratulacje dla Majeczki :-)
Kuba już dawno we wszystkie kąty zajrzał, milion razy wyrzucił już zawartość wszystkich szafek, lodówki, kosza na pranie :baffled: ale ja nie zaklejam szafek, bo później mi ciężko się dostać, a mam na tyle cierpliwości żeby mu tłumaczyć, że niewolno, znosić jego nununu które mi robi kiedy mu czegoś zabraniam :baffled: i zbieram wszystko i układam po nim :-D a co będę się nudzić? :errr: :-D

może źle napisałam że wszystkie szafki, w sumie te które niosą jakieś zagrożenie, bądź ułatwiają wchodzenie na meble ;0 bo to też ma opanowane ;0 w kuchni tylko szafka ze śmieciami i tam gdzie trzymam mąki, itp. bo ostatni chyba chciał upiec ciasto bo wywalił mąkę, kakao i bułkę tartą, i oczywiście był baaaardzo dumny z siebie, garnki wyciągnie z szafki i sobie idzie, ja je posprzątam a on z powrotem wyciąga...

reklama
Do góry