agnesiaa przeglądałam zdjęcia Twojego malucha i muszę powiedzieć że z moim mogliby uchodzić za braci a co do koloru oczy to Kacper ma niebieskie ale ja też mam a kolor powinien się ustalić niby o roku ale nie raz do 3 lat się potrafi zmienić
reklama
mojej chrześnicy też później kolor oczu zaczął się zmieniać, chyba po 2 latkach i w sumie już ma ponad 3 lata i nie wiadomo jaki ma kolor, bo raz niebieski, raz siwy, raz zielony jej mama ma błękitne, ale jest brunetką, a tata ma brązowe i jest szatynem, a ich córcia to taki mega mix mój mały cały czas niebieskooki :-) po mamusi
Ostatnia edycja:
marlena021
Fanka BB :)
jak narazie samo niebiesko ocy bobaski :-)
Marlena to na Twojego synka brakuje siatki, tak mnie zaskoczyła ta waga że aż spojrzałam na Siatki Centylowe - sprawdź wagę dziecka - prawidłowy rozwój dzieckapostawiłam dzis małego na wadze elektrycznej i wiecie jaka waga mu wyszła ? 15.900 Jednak miałam dobre wrazenie ze mu sie przybrało bo jakis ciezszy mi sie juz wydawał
agnesiaa a powiedz czego u nas nie brakuje
Ile on ważył jak się urodził?
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Martyna też ma niebieskie oczy:-)ale u nas sami niebieskoocy
reklama
U nas też niebieskoocy wszyscy. Ale znajomi obydwoje mają brązowe oczy i ich synowie też mieli niemal od początku. Starszy to jak miał 2 mies to na pewno miał taki już piękny wyraźny brąz a młodszy skończył teraz roczek i ma taki niewyraźny, zmieszany z szarością.