reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Iśku, gratuluję ząbka :-)
u nas nocki są nadal przerywane - dzisiaj np. cyc o 1, o 4, o 5 wstała w łóżeczku żeby ją zabrać do nas, od 6.40 śpiewy, gadanie, koniec spania... porażka generalnie

reklama
w sylwestra przytrafiła mi się śmieszna sytuacja - ok. godziny 23 miałam prawego cyca tak pełnego, tak ciężkiego, że skapitulowałam i o 23.20 na śpiąco przystawiłam Julę żeby mi ściągnęła, bo myślałam, że pęknie... nie wiem, pomyliłam kolejność popołudniu czy co... dawno mi tak się nie stało... Jula oczywiście wywiązała się z zadania rewelacyjnie ;-)

Ada całkiem długo potrafi stać sama, trzymając i oglądając przy tym książeczkę :tak: Potrzymywana za rączki dumnie stawia kroki, przy pchaczu niemal biegnie :-) Pierwsze kroki też mamy już za sobą. Ale zabków nadal nie mamy :-(

mama gapa jak mówi moja córa;-)
ja dzisiaj zapomniałam laktatora z pracy... przystawiam ją a ona nie będzie jadła i koniec!!!:baffled: więc dupa jak zwykle:sorry2: ale dałam jak babcia poszła i zjadła - z drugiego samo wyleciało tyle, zeby nie bolało:blink:

Przemo w nocy nie je a śpi w swoim pokoju już jakiś czas-odkąd skończył pół roku. Z nami w sypialni budził się co godzinę czy dwie a u siebie lepiej. choć potem ząbki, teraz biegunka więc jednej nocy lepiej innej gorzej ze spaniem. Nawet jak jadł w nocy i był u siebie to mi nie przeszkadzało bo i tak znacznie lepiej spał.

Po prawie 2 miesiącach przerwy mamy 7-dmego zęba :-):-):-) dolna dwójka z lewej :-)
gratulacje dla Filipka:-)

Moje dziecko mnie szokuje - dzisiaj pierwszy raz od urodzenia mały przespał ponad 12h bez jedzenia i picia!! Zobacz załącznik 193255 Zobacz załącznik 193256
No to super!!!
Oby wiecej takich nocek...

Szym ostatnio budzi sie raz zje i idzie odrazu spac....czasami juz wstaje o 3 a czasami spi do 6 bez pobutki....przyznam szczerze ze wole jak wstaje o 3 czy 4 na jedzenie bo wiem ze zasnie a jak wstaje o 6 to nie zawsze chce mu sie jesczze spac...

Ada całkiem długo potrafi stać sama, trzymając i oglądając przy tym książeczkę :tak: Potrzymywana za rączki dumnie stawia kroki, przy pchaczu niemal biegnie :-) Pierwsze kroki też mamy już za sobą. Ale zabków nadal nie mamy :-(
My tez nie mamy zabkow,ale moj SZym starszy od Ady:sorry2:

Maja 9 miesiecy
wzrost 76cm, waga ok 9kg- raczej mniej niz wiecej- nie wiem dokladnie nie mam wagi elektronicznej niestety
Z umiejetnosci to chyba nic nowego albo ja jestem slepa:sorry2:

U nas tez nic nowego od ostatniego razu jak tu pisalam-albo nie zauwazylam bo ryczalam od 2 dni-wiecie czemu,pisalam o @.
Ale wazy rowniutko 10 kg nago.

reklama
i mnie dawno tutaj nie bylo. u nas nadal cycus kroluje, ale po powrocie do Wloch tez powoli bedziemy ograniczac karmienia, aby powoli przechodzic na butelke. tez mam mase obaw do tego jak nam to pojdzie, bo Karolina uwielbia cycusiac:tak: no i wieczorne zasypianie tez tylko przy karmieniu sie udaje. oj ciezko chyba bedzie, ale jakos trzeba bedzie to przetrwac

Do góry