reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Witajcie,
Ostatni raz pisałam na forum wieki temu
wróciłam do pracy w październiku, więc liczę na to, ze choć w pracy będę mogła poczytać co u Was słychać
Mój Maluszek jest bardzo wymagający lub ja mało zorganizowana:-D
więc do tej pory nie bardzo mogłam sobie pozwolić na pisanie
Marcysia ma już 8 ząbków i idą kolejne, bo znów nocki mamy z głowy
chodzi przy meblach, więc siniaki mamy niestety
zaliczyła już pierwszy upadek z łóżka
gratulacje dla wszystkich Maluchów
pozdrawiam wszystkich
tlen 76

Ostatnia edycja:
  • u nas tez cycuś jest najlepszy na wszystko;-)
  • zasypiamy przy cycusiu,
  • cycuś to też uspokajacz niestety
  • karmić planuję do roku Małej czyli do końca marca
  • pytanie tylko jak długo będziemy pracować nad odstawieniem
  • może wtedy M. zacznie przesypiać noce ... marzenia :-)

ogólnie też chce karmić do roku, choć jakoś mam taka myśl że im dłużej tym lepiej. Pediatra mówi ze jek rok i 3 msc dam rade to jeszcze lepiej.
Czuję sie "wyrodna matka" bo ogólnie będę w domu dalej a skończę karmić:confused::confused:
ale z drugiej strony ileż można z tym cycem latać, chce zadbać o siebie, dietke przeprowadzic solidna. Podobno tylko do roku czasu ma sens a potem to jak picie..

U nas cycuś to zdecydowanie JUŻ tylko jedzenie. Odkad odzwyczaił się zasypiać(ale to mniejszy był), nie traktuje go jako uspokajacza to jest lux. Zjada z niego 3 posiłki i nei odczuwam tego strasznie:tak: ale jakoś cięzko mi myśleć o zaprzestaniu. Ehhhh takie rozdarte 2 połówki..:wściekła/y:karmić, nie karmić.. Oto jest pytanie:confused::confused::-D:-D:-D

Szym dzis przeszedl sam prawie cala kuchnie....pozniej pokoj;-):-) oczywiscie szlam za nim i go asekurowalam ale nie przytrzymywalam......troche sie chwieje....ale idzie :tak:.
Robi papa jak najety
Przybija piatke
Robi brawo
Tanczy w kazdej pozycji( na stojaco,siedzaco,w krzeselku rowniez sie rusza) macha przy tym tez raczkami,glowa rusza i calym tulowiem....:-)
Pokazuje jaki jest duzy-i reakuje na slowa a nie ze mu pokazuej a on powtarza...to samo z papa czy z brawo...
Daje buzi-nie zawsze.....ale zawsze jak sie widzi w lusterku to sie caluje:-D
Jak powiem "tata" to leci do drzwi i patrzy czy m przyszedl:-)....
No i nie wiem co jesczze....

reklama
Do góry