reklama
magda19lenka
MTM
Iśku gratulacje, nie macie żebowego suwaczka i nie wiedziałam że Filip jest aż TAK uzebiony !!!
Ja dalej karmię, rano po pracy, czyli ok 15, czasem jak mała pośpi dłużej po pierś z 15 przesuwa się na 17 i po kaszce wieczornej. W nocy odpukać budzi się raz "na smoczek" przeważnie wystarczy włożyć smoka potrzymać za rączki i dziecko odjeżdża. Czasem trzeba trzymać za rączki 15 a czasem minutkę
odnośnie zasypiania, to jeszcze tydzień temu malutka zasypiała tylko przy piersi czasem bujana na rękach, ale od tygodnia kładziemy się razem w naszym łóżku (oczywiście z pełnym brzuszkiem) ze smoczkiem w buzi łapiemy się za rączki i po 15 tysiącach zmian pozycji mała zasypia. Czasem to zajmuje 15 min a czasem i godzinę. później przekładam do łóżeczka. Aczkolwiek ze swoim Tatą tak nie zaśnie tylko płacze, bo przecież Tata jest do zabawy a nie do usypiania
Karmić małą chcę max do 1,5 roczku, m.in. ze względu na to, że mogę wcześniej wychodzić z pracy do domu
odnośnie zasypiania, to jeszcze tydzień temu malutka zasypiała tylko przy piersi czasem bujana na rękach, ale od tygodnia kładziemy się razem w naszym łóżku (oczywiście z pełnym brzuszkiem) ze smoczkiem w buzi łapiemy się za rączki i po 15 tysiącach zmian pozycji mała zasypia. Czasem to zajmuje 15 min a czasem i godzinę. później przekładam do łóżeczka. Aczkolwiek ze swoim Tatą tak nie zaśnie tylko płacze, bo przecież Tata jest do zabawy a nie do usypiania
Karmić małą chcę max do 1,5 roczku, m.in. ze względu na to, że mogę wcześniej wychodzić z pracy do domu
marlena021
Fanka BB :)
Iśku gratki dla Filipka :-)
Iśku
Moje dziecko mnie szokuje - dzisiaj pierwszy raz od urodzenia mały przespał ponad 12h bez jedzenia i picia!! Zobacz załącznik 193255 Zobacz załącznik 193256
karolka84
mama kwietniowa '09
Iśku to macie wielki powód do radości!!!! Super!
I
ivaz
Gość
Isku gratulacje i szczerze zazdroszczę, bo moja spi tylko ok 8 godz. na dobę:-(
magda19lenka
MTM
A Gosi od kiedy zęby zaczęły wychodzić to się się z niej śpioch zrobił ;-)
reklama
marlena021
u nas za to kiedy zeby zaczęły wychodzić to młody nie przesypia nocy bez wielokrotnego budzenia się a trwa to już 5 miesięcy