reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

u nas Oliwier nei wiem czemu budzi sie jednak znowu o 4 rano:-( normalnie wstawał o 7:tak: a teraz znowu i też się przebudził dziś w nocy z płaczem o 2...
Teraz pełza wokół własnej osi:rofl2:

Z tego wszystkiego zapomniałam napisać brawa dla Adusi i dla Ali:tak:
Ewelcia też musi ostro biegać za Szymonem:-)
Justyna mój tez staje na czworakach i trze nosem jak się zezłości:rofl2:

reklama
No Juli, super, będzie mogła teraz gryźć mamusię:-D GRATULACJE!!!!!

Dziewczyny, jestem dumna z siebie i z Adiego, coraz lepiej wychodzi nam zasypianie bez mamusi:tak: Kładę małego w łóżeczku, włączam mu pozytywkę i przykrywam, poczym wychodzę z pokoju, on się kręci i popiskuje a po jakimś czasie sam bez płaczu zasypia:tak:
Wiecie co, Adi poczuł, że ma nogi, teraz jak go chwycę za rączki, żeby mógł się podciągnąć do siadania, to on się napina i wstaje na nóżki jak sprężynka:szok: a do tego zaczyna ćwiczyć ustawienie do czworaczków, a jak śmiesznie to wygląda:-D

Justyna, mnie tez boli - nie dosc ze musze nosic Jule, to jeszcze wysoka jestem, wiec czesto w takim pol-schyleniu cos robie, to sie potem wyprostowac nie moge :-(
Jula pelza, czolga sie, probuje czworakowe kroki stawiac, kleczac wyprostowana podskakuje, ale najlepsze jest ze staje na nogi - wczoraj kulala sie po fotelu, podciagnela za oparcie na rekach do stania i puscila jedna reke i stala cala szczesliwa :shocked2: bylam w szoku

a Jula ostatnio napina sie jak struna, gdy chce ja do fotelika do karmienia wsadzic... nie chce i juz, na rekach caly dzien najlepiej

Julianka wie co dla niej najlepsze!!!

Mirka super ze Adi sam potrafi zasnac.
Moj nie zasnal by przy karuzelce,musi byc cicho bo jak uslyszy mnie albo m tak koniec spania!!!

Ewelcia chyba bedziesz musiala jakas bramke na schody zamontowac ;))
Wlasnie szukam bramek na schody ale uzywanych!!!
Jak nie uda mie sie kupic uzywanych to kupie nowe!!!

dziewczyny a moj Szym spal dzis rano na siedzaco!!!
On mnie wykonczy w wozku tez chce spac na siedzaco!!!
Wstal o 6:30 zjadl 120ml mleka i zasypial no to go wlozylam do lozeczka dalam smoka i cisza byla,m wstal o 7 do pracy a ten spi na siedzaco ze smoczkiem w buzi i m widzial jak sie przewrocil do tylu szybko sie podniosl m go poglaskal po glowce a ten zasnal:-D:-D:-D

NAwet nie wiecie jak sie ciesze ze mam to lozeczko a nie drewniane bo on normalnie lazi po nim.
Od paru dni opuscilismy bo byla masakra
Moze wam wstawie filmik co on wyprawia a raczej wyprawial w lozeczku,bo teraz juz go nie lubi w dzien za to kocha podloge a ja musze za nim biegac:rofl2:

reklama
Wpadłam tylko na chwilkę.
Gosia chora, ma temperaturę 37,6, katarek, kaszelek. Byliśmy rano u lekarki dała nam leki. A mieliśmy dzisiaj z Tomkiem na grilla jechać no ale chorej Małgońki z teściami nie zostawimy :zawstydzona/y:

Do góry