reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
TO CHYBA JAKAŚ ZMOWA DZIŚ BYŁA Z TYM SPANIEM :-D:-D:-D
moja też prawie nie spała :confused2::confused2:
wierciła się, rozkopywała tak do 22, no ale spała, ja sie rozebrałam wchodzę pod prysznic i słyszę ryk no to na golasa i karmionko :-p:-p i potem było na zasadzie 40 minut śpania i pobudka z takim rykiem-płacz przez 10 min i sen i abarotno od nowa.....:sorry::sorry:
byliśmy pewni że to zęby (poprzednim razem też nam przepłakała całą noc) zaglądamy rano do paszczy ... a tam nic nowego nie ma .... byliśmy zawiedzeni :zawstydzona/y:

To aż dziwne, ze tyle naszych Maluchów ma nagle problemy ze snem. Przedwczorajsza noc była koszmarna - pobudki co godzinę, wczorajsza - kiepska, 4 pobudki... Zobaczymy jak dziś. Mała też ma takie rozpulchnione te dziąsła, w dodatku katarek też ją drażni i marudzi nocą...

reklama
Do góry