reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Nutramigen po innym nawet Bebilonie pepti miał wysypki:szok: a teraz też coś mu wyszło na rączce i wprowadzenie glutenu znowu przesunięte:baffled:
ja w ciąży miałam masakre ze skórą, walczyłam ze świadem 2 m-ce, nie mogłam po nocach spać, jeździłam od lekarza do lekarza a ci rozkładali ręce, i nic nie mogłam brać od alergii ze względu na ciąże, A mały się drapie? swędzi go?

Dominik też już nauczył się brać nóżki do buzi, i co chwilę obraca się na brzuszek- w drugą stronę jeszcze nie potrafi:no: i jak mu się nudzi leżenie na brzuszku, to zaraz krzyczy:-D
Podrzucany też lubi być. Piszczy, śmieje się i otwiera buzię:tak::tak::tak:

Maniulka nie denerwuj sie, moja Marysia tez tylko ze 3-4 razy sie połozyła z plecków na brzuszek.-Kazde dziecko robi to w innym czasie.Marysia ciagle chce sie przewrócic na brzuszek ale udaje jej sie przewrócic pupe i ma problem wyciagnac raczke z pod siebie.

ja w ciąży miałam masakre ze skórą, walczyłam ze świadem 2 m-ce, nie mogłam po nocach spać, jeździłam od lekarza do lekarza a ci rozkładali ręce, i nic nie mogłam brać od alergii ze względu na ciąże, A mały się drapie? swędzi go?

Moi obaj synowie mają Atopowe zapalenie skóry więc swędzi jak chol......... i się drapią, starszy w nocy tez nie sypia przez świąd

dziewczyny a czy znacie jakieś dziecko które miało podcinane wędzidełko?
Wojtek ma za krótkie i nie wiem kiedy by mu najlepiej podciąć :sorry2:

Moi obaj synowie mają Atopowe zapalenie skóry więc swędzi jak chol......... i się drapią, starszy w nocy tez nie sypia przez świąd

Współczuje dzieciakom, świąd jest gorszy :-(, a najgorsze ze tego azs nie można wyleczyć. A zanlazłaś alergen? Bo ja do tej pory nie wiem co mnie uczuliło

Współczuje dzieciakom, świąd jest gorszy :-(, a najgorsze ze tego azs nie można wyleczyć. A zanlazłaś alergen? Bo ja do tej pory nie wiem co mnie uczuliło

U Damianka tak jest uczulony na roztocza, pyłki, grzyb (taki w mieszkaniu), nie może biegac bo jak się spoci to też wyskakuje, itd można by pisac a pisać a Natanus jeszcze zamalutki ale chyba tez będą roztocza bo niedostaje nic do jedzenia a ma zmiany skórne

reklama
Maniulka mam książkę " pierwsze 365 dni życia dziecka" i tam jest napisane że w 5 miesiącu dziecko przekręca się z brzucha na plecki a z plecków na brzuch dopiero w 7 . Oczywiście mój Wojtek na odwrót z plecków na brzuch się kula ale odwrotnie nie :baffled::sorry2:

Do góry