avanti85
Entuzjast(k)a
ATsonia mój to uwielbia jak się nim podrzuca normalnie aż piszczy z radości i śmieje się w głos
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Modroklejka kochana jestes!!!\ewelcia nie dawała mi spokoju sprawa szyma i poszperałam w nocy i zadzwoniłam do kolozanki która robi specjalizacje z gastroenterologii a jest pediatra....i ona powiedziała ze jej zdaniem mały powinien miec zrobioną gasrtoskopie...a jesli nie mozesz tego u sienbie zrobic to na poczatek zmien mleko na antyrefluksowe najlepiej na enfamil ar i obiadki i wogole wszystko zageszczaj tym mlekiem...ono powoduje ze w zolodku tworzy sie zel króry ciezko wyrzygac...ale rzede wszystki kazała isc do lekarza i truc dupe...bo powiedziała ze wie jak to u iroli wyglada-jak nie stan krytyczny to sie nikt nie zainteresuje
Sara on go nie pije tylko je w innej postaci ale zyga wszystkim ,nawet i obiadkami,ale moze jak bym zmienila mleko tak jak Modroklejka radzi i dolewala go do zupki to moze by bylo ok.ewelcia,dziewczyny dobrze radza-idz z malym do lekarza.
Na tym etapie wg mie mleko jest wciaz b.wazne i Szymus powinien je pic.
A co do spania to Julita tez malo w dzien spi-taki charakter chyba.Spi tak min 1 h max 3 h liczac od godz 10 rano do 20.
no dokladnie!!!Dziweczyny ja wiem że mleko powinno być jeszcze podstawą jedzenia u takich maluchów ale co my mamy zrobić jak nasze dzieci nie chcą pic mleka i jest przy tym płacz , wyginanie i szarpanina
A mój niejadek znowu niejadek:-( od paru dni karmienie przez sen inaczej ni cholery nie ruszy mieszanki:-( Damianek to pochłaniał wszystko a Natanuś nie chce ciekawe jak mu mam gluten wprowadzić jak On mieszanki nie chce
Julia daj mu pól ciasteczka hippa do obiadku lub owoców i sprawa załatwiona:-)
Julia widze ze to samo jest u ciebie co i u mnie bzlo:---(tez dawalam przez sen az w koncu przezucilam sie na lyzeczke!!!
mój maluda jeszcze nie je bo ma bardzo silną alergie i gluten tylko kaszka manna na wodzie do mieszanki inaczej nie moge ze względu na alergie